GÖLMARMARA YAŞANABİLİR HALE GELİYOR

Gölmarmara Belediye Başkanı Kamil Öz'ün çabaları olumlu sonuçlanıyor.

Manis'nı Gölmarmara İlçesi Belediye Başkanı Kamil Öz’ün Ankara’da birçok yetkili ile bir araya gelerek ilçenin ihtiyacı haline gelen, Devlet Hastanesi’nin yenilenmesi talepleri Sağlık Bakanlığı tarafından değerlendirilerek ihale edildi.

Sağlık Bakanlığı ve Venedik insaat arasında yer teslimi işlemleri gerçekleşti. Eski hastane binasının yıkımı ile yapımına başlanacak, 3 katlı 19 yataklı 3200 metrekare alana sahip yeni modern hastane inşaatı, Sağlık Bakanlığı tarafından yapılan ihale ile 4.973.000.00 TL'ye mal olacak. Inşaat ruhsat tarihinden itibaren 300 gün içinde Gölmarmara halkının hizmetine sunulacak.

Belediye Başkanı Kamil ÖZ “İlçe de halkımızın ihtiyaçlarını gidermek için gerekli girişimlerde bulunuyoruz.

Devlet yatırımları konusunda ilçemizde 2018 yılında evlerimizde kullanılacak olan Doğalgaz, Gölmarmara-Akhisar Salihli Duble Yolu, Spor alanlarından, 200 kişilik Öğrenci yurduna, İmam Hatip Ortaokulu, 32 Derslikli Mesleki Teknik Lise, Taziye Evleri, Düğün Salonu ve Hastane taleplerimiz olumlu sonuçlandı.

Bunların bazıları yapıldı, bazıları yapım aşamasında olup ilçemiz bir adım daha ileriye giderek ihtiyaçlarımız giderildi.

Bu ve bunun gibi yatırımların ilçemize getirilmesi için çalışmaya devam edeceğim.

Hayırlı Uğurlu olsun” dedi.

Bakmadan Geçme