GEDİZLİ MUALEFETİN ELİNDE BAŞKA KOZ OLMADIĞI!

AK Parti Turgutlu İlçe Başkanı Mürşit Gedizli, Halk Oylaması çalışmaları kapsamında Urganlı, Derbent, Aşağıbozkır, Yukarıbozkır, Güney ve Karaoluk mahallelerini ziyaret etti.

Başkan Gedizli;''Milletimiz öğrendikçe ''EVET'' diyor. AK Parti Turgutlu İlçe Başkanı Mürşit Gedizli, Halk Oylaması çalışmaları kapsamında Urganlı, Derbent, Aşağıbozkır, Yukarıbozkır, Güney ve Karaoluk mahallelerini ziyaret etti.

Halk Oylaması seçim çalışmaları kapsamında gerçekleştirilen ziyaretler de konuşan Başkan Gedizli;''Seçim çalışmalarımız başladığı günden bu zaman kadar fark ettiğimiz en önemli konu, milletimiz öğrendikçe ''Evet'' diyor. Milletimiz anayasa değişiklik maddelerinin ne olduğunu öğrendikçe bu değişikliğin faydalı olduğuna karar veriyorlar. Özellikle kararsız kesimde çok ciddi şekilde EVET oyu verilmesi yönünde karar alanların sayısı oldukça fazla ve artarak devam ediyor''dedi.

Muhalefetin sürekli olarak yalan ve yanıltıcı ifadelerle halkı yanılttığı belirten Gedizli;''Anayasa değişikliği ile ilgili özellikle muhalefetin çabalarıyla ortaya atlmış bir çok yalan dolaşıyor.  Muhalefetin de elinde başka koz olmadığı, anayasa değişikliğine dair ciddi bir eleştiri kaynakları bulunmadığı için yalandan başka ellerinde  propaganda malzemesi yok. Onlar da milletimizin aklını küçümseyerek yalana sarılıyorlar. Onlar hangi argümanı kullanırsa kullansınlar biz halkımıza doğru olanı ve gerçekleri anlatacağız. Bu halk oylaması sonrasında da zaferle ayrılacağız''şeklinde konuştu.

Bakmadan Geçme