Gaziler ve Gazeteciler Manisa Şehitlik abidesini ziyaret etti

Demokrat Gazeteciler ve Yazarlar Derneği Başkanı Hakan Özen ve Yönetim Kurulu Üyeleri 18 Mart Şehitler Günü dolayısıyla Türkiye Harp Malulleri, Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Manisa Şubesi Başkanı ümit Taydaş ve yönetimini ziyaret etti.

Demokrat Gazeteciler ve Yazarlar Derneği Başkanı Hakan Özen ve Yönetim Kurulu Üyeleri 18 Mart Şehitler Günü dolayısıyla Türkiye Harp Malulleri, Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Manisa Şubesi Başkanı ümit Taydaş ve yönetimini ziyaret etti.

Dernekte gerçekleşen ziyaretin ardından da her iki derneğin yöneticileri Manisa OSB TSE binasının bahçesinde bulunan Şehitlik abidesini ve koruluğuna giderek yürütülen çalışmalar hakkında Manisa TSE Muhasebe Müdürü’nden bilgi aldılar. Devletin bekası için canını feda eden Şehitlerin hakkının hiçbir zaman ödenemeyeceğini ifade eden Demokrat Gazeteciler ve Yazarlar Derneği Başkanı Hakan Özen, “"Şehitlerimiz, Gazilerimiz için ne yapsak az. Şu an huzurlu ve güvenli şekilde yaşıyorsak kahramanlarımız sayesindedir. Türkiye Cumhuriyeti Devleti ilelebet payidar kalacak. Çünkü bizim kahraman şehitlerimiz, kahraman gazilerimiz ve şehit yakınlarımız var" dedi.

Demokrat Gazeteciler ve Yazarlar Derneği ve Türkiye Harp Malulleri, Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Manisa Şubesi yönetimi Manisa OSB TSE binasının bahçesinde bulunan Şehitlik abidesini ve koruluğunu ziyaret etti.

Ziyaret esnasında TSE Muhasebe Müdürü Süleyman Başar heyete ev sahipliğinde bulunurken Türkiye Harp Malulleri, Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Manisa Şube Başkanı Ümit Taydaş yaptığı konuşmada, “Şehitler Abidesi en son şekliyle Şehitlerimizin hatırasına yakışır duruma geldiğini görmek son derece memnuniyet verici. Şehitlerimize karşı hepimizin sorumlulukları ve görevleri var. Şehitlerimize, onların emaneti olan Şehit yakınlarımıza ve Gazilerimize sahip çıktığımız sürece Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin emin ellerde olacağını net bir şekilde söyleyebiliriz. Ayrıca Şehitlik koruluğundaki her bir ağaç simgesel olarak bir şehidimizi temsil ediyor ve temennimiz bir daha Şehitlerimiz olmaması ama süreç içerisinde yeni bir şehidimiz olduğunda ise bahçeye yeni bir ağaç fidanı dikiliyor. Abidenin şu anki haline gelmesinde büyük çabaları olan Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi’ye, milli ve manevi yönden hassasiyetini çok iyi bildiğimiz TSE yetkilisi Süleyman Başar Bey’e ve emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum” dedi.

 

Bakmadan Geçme