Gazetemizin 3.Sayısı ile Sizlerleyiz

Kuruluşunun 6. yılında haberkasaba.com haber sitesi tarafından basılı yayın olarak hazırlanan 'Haber Kasaba' gazetesi haftalık olarak sizlere iyi haberler getirecek.

PAYLAŞ
Haber Kasaba - Haber Kasaba

Kuruluşunun 6. yılında haberkasaba.com haber sitesi tarafından basılı yayın olarak hazırlanan "Haber Kasaba" gazetesi haftalık olarak sizlere iyi haberler getirecek.

 Bundan böyle her Çarşamba  sizlere  Turgutlu'dan taze ve güncel haber getirecek olan gazetemizin, 3. Baskısında sizlerleyiz.

Tüm Kurumlardan Haberler Turgutlu için yeni bir doğum gibi gördüğümüz gazetemizin, Turgutlu'dan siyasi, kültürel, aktüel ve diğer güncel haberler ile yerelde haber anlayışına yeni bir bakış açısı getireceğini umuyoruz.

Gazetemiz; Turgutlu'da neler olup bitiyor daha detaylı anlamak, yayınlayacağımız röportajlarla gündemdeki konulara derinlemesine hakim olmak ve resmi kurumlarımızın çalışmalarını yakından takip edebilmek için ihtiyacınız olan bir haber kaynağı olmaya aday. İşin başında çok iddialı cümleler kurup içi boş vaatler sunacak değiliz. Arkası gelmeyecek bir hayal peşinde de değiliz. Yapmaya çalıştığımız, bu gazetenin devamlı ve seviyeli olması için göstereceğimiz çabadan ibarettir. Bu zor ve uzun vadeli yolculuğumuzda muvaffak olmaya gayret edeceğiz, elimizden geldiğince, dilimiz döndüğünce. Usta Gazetecilere Saygıyla Gazetemizin bu 3. sayısını hazırlarken yıllardır gazetecilik yapan, her gün insanlara gazete sunan meslektaşlarımızın büyüklerimizin ne denli güç bir iş yaptıklarını farkettik.

Turgutlu'da uzun yıllardır bu mesleği yürüten gazetecilerimize selam durarak başlayalım 3.sayımıza..

"Haber Kasaba" gazetesi olarak dileğimiz odur ki; her geçen yıl sürekli bir gelişim içersinde olan Turgutlu  yerel medya sektörüne yeni bir aile ferdi olalım. Amacımız yerel habercilikte aranan kalite sürecine katkıda bulunmak. 3. sayı heyecanımızı bizimle paylaşan, gelecek için bizi yüreklendiren ve daha iyiye ulaşabilme adına eleştiren herkese teşekkür ediyor, bu çabamıza bundan sonra da katkılarınızı bekliyoruz. 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN