Yakup Çilel Haberleri

Yakup Çilel Haberleri

Başkan Çilel ve yönetimine görevden el çektirildiği ifade ediliyor

Millet İttifakının Turgutlu Adayı Çetin Akın'a Yakup Çilel'in destek vermediği için görevden alındığı ve yerine geçici olarak Orhan Eratıcı'nın atanacağı öğrenildi

Başkan Çilel: ‘Atatürk için matem gerekmez, fikirlerini anlamak gerekir’

CHP Turgutlu İlçe Teşkilatı Başkanlığı tarafından, Ulu Önder Atatürk’ün ebediyete intikal edişinin 80.yıl dönümü kapsamında düzenlenen ‘Mustafa Kemal Atatürk ve Devrimleri’ konulu konferans büyük ilgi gördü.

CHP HALK PARTİSİ TURGUTLU İLÇE BAŞKANI YAKUP ÇİLEL’İN CHP’NİN 96. KURULUŞ YIL DÖNÜMÜ AÇIKLAMASI

Özgürlük ve bağımsızlığa olan aşkımız bugün de 30 Ağustos 1922 günündeki kadar canlıdır. Bu ülkenin bütün yurttaşları eşit haklara sahip olarak yaşayacak, adalet hâkim olacak ve iktidar da halka saygı duyarak, halka hesap vererek görevini yerine getirecektir. Bağımsızlığın ve özgürlüğün teminatı adalettir. “Ya istiklal ya ölüm!” diyen ruh, adalet mücadelesinin daimi ateşidir.

CHP Turgutlu İlçe Teşkilatı Kaymakam Turan'a Vatandaşın sıkıntılarını iletti

CHP Manisa 3.Sıra 27.Dönem Milletvekili Bekir Başevirgen Turgutlu İlçe Başkanı Yakup Çilel ve ilçe yönetimi Turgutlu Kaymakamı Uğur Turanı makamında ziyaret etti.

CHP Turgutlu İlçe Başkanı Yakup Çilel'den Madımak Açıklaması

CHP Turgutlu İlçe Başkanı Yakup Çilel, Madımak katliamını kınayarak, açıklamalarda bulundu.

Başkan ÇİLEL'den Bayram Mesajı

Cumhuriyet Halk Partisi Turgutlu İlçe Başkanı Yakup Çilel bayram mesajı yayınladı.

GENÇLERİN GELECEĞE UMUTLA BAKACAĞI GÜNLER YAKINDIR

Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanı Yakup Çilel, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı nedeniyle bir mesaj yayınladı.

Başkan Çilel,'Mazlum Filistin Halkı İle Beraberiz!

CHP Turgutlu İlçe Başkanı Yakup Çilel, İsrail’de yaşananları protesto eden yazılı bir açıklama yaptı.

Başkan Çilel,'Bereketli hasatlar, umut dolu bir gelecek diliyorum'

CHP Turgutlu İlçe Başkanı Yakup Çilel, 14 Mayıs Dünya Çiftçiler Günü nedeniyle yazılı bir açıklama yaptı.

Başkan Çilel'in 23 Nisan Mesajı

CHP Turgutlu İlçe Başkanı Yakup Çilel, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

CHP’DEN KÜTÜPHANE ZİYARETİ

CHP (Cumhuriyet Halk Partisi) Turgutlu İlçe Başkanı Yakup Çilel, Yönetim Kurulu üyeleri ve Kadın Kolları “Kütüphane Haftası” nedeniyle İlçe Halk Kütüphanesi’ni ziyaret etti.

CHP ve İYİ Parti Aynı Çatı Altında Buluştu

Manisa'nın Turgutlu İlçesinde CHP Manisa Milletvekili Dr. Tur Yıldız Biçer, CHP Turgutlu İlçe Başkanı Yakup Çilel, İYİ Parti Manisa İl Başkanı Tamer Aklal, İYİ Parti Turgutlu İlçe Başkanı Nilay Yaşır, ve partilerin yöneticileri ayrıca bölgeye gelen...

AYDINLIK BİR TÜRKİYE İÇİN AYDINLARIN YANINDA OLACAĞIZ

CHP Turgutlu İlçe Başkanı Yakup Çilel, 24 Ocak 1993'te Ankara'da suikast sonucu katledilen gazeteci Uğur Mumcu'nun...

CHP ODALARA ZİYARET GERÇEKLLEŞTİRDİ

CHP Manisa Milletvekili Mazlum Nurlu, Turgutlu İlçe Başkanı Yakup Çilel, yönetim kurulu üyeleri ve örgütüyle birlikte Turgutlu’da bulunan Çiftçi Malları Koruma, Ziraat Odası ve Sulama Birliğine ziyaretlerde bulundu.

CHP Turgutlu İlçe Teşkilatından Gazetemize anlamlı ziyaret

Cumhuriyet Halk Partisi Turgutlu İlçe Başkanı Yakup Çilel ve Yönetim Kurulu Üyeleri, 10 Ocak Gazeteciler Gününde gazetemize anlamlı bir ziyaret bulunarak, Gazetemiz çalışanlarının 10 çalışan gazeteciler günümüzü kutladılar ve gazetemiz çalışanları adına Genel Yayın Yönetmeni Haşim Karataş'a Atatürk'ün Nutku'nu ve Türk Bayrağını takdim ettiler.

CHP’DEN ORMAN İŞLTEME ŞEFLİĞİNE ZİYARET

CHP İlçe Başkanı Yakup Çilel ve Yönetim Kurulu Üyeleri, orman köylülerinin sorunları dolayısıyla orman işletme şefliğini ziyaret etti.

YENİ YÖNETİMDEN ESNAF KEFALET’E İADE-İ ZİYARET

Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanı Yakup Çilel ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Turgutlu Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Hasan Hüseyin Coşkun ve Yönetim Kuruluna iade-i ziyarette bulundu.

BAŞKAN ÇİLEL'İN ACI GÜNÜ

CHP Turgutlu ilçe başkanı Yakup Çilel’in babası vefat etti. Geçtiğimiz günlerde CHP’de İlçe başkanı seçilen Yakup Çilel’in babası Yusuf Çilel yaşamını yitirdi. Çilel’in cenazesi bugün ikindi namazına müteakip Pazar caminde kılınacak cenaze namazı sonrası...

BAŞKAN ÇİLEL ŞEHİT KUBİLAY’I ANDI

CHP İlçe Başkanı Yakup Çilel, 23 Aralık 1930’da gericiler tarafından başlatılan bir isyanı bastırmak için görevi başındayken şehit edilen Asteğmen Mustafa Fehmi Kubilay’ın şehit edilişinin 87. Yıl dönümü nedeniyle bir mesaj yayınladı.

Başkan Çilel,'Beledi̇yeler Yerel Halkın Ortak Medeni̇ İhti̇yaçlarını Karşılamakla Görevli̇

CHP Turgutlu İlçe Başkanı Yakup Çilel, yönetimi ve Ergenekon mahalle sakinleri Prestij caddesinde yapılan çalışmalara tepki gösterdi. Başkan Çilel, burada yaptığı konuşmada konuyla ilgili açıklamalarda bulundu. Beledi̇yeler Yerel HalkIn Ortak Medeni̇ İhtiyaçlarını Karşılamakla Görevli̇ Genel Karar Organları, Halk Tarafından Seçi̇len Kamu Tüzel Kuruluşlarıdır

CHP YENİ YÖNETİMİ MAZBATASINI ALDI

CHP Turgutlu İlçe Başkanlığına geçtiğimiz Pazar günü yapılan kongrede seçilen Yakup Çilel ve yönetimi mazbatasını aldı. Mevcut başkan Erk Kayabaş ile başkanlık için yarışan Yakup Çilel seçimi 19 oy farkla kazanmış ve CHP’nin yeni..

Kayabaş’ın ardından Çilel’de adaylığını açıkladı

Destekçileri ve partililerin katılımıyla adaylık açıklaması yapan Yakup Çilel; “Kongrede ne olursa olsun kazanan Turgutlu ve CHP olacaktır” dedi.