Urganlı Haberleri

Urganlı Haberleri

CHP’li Başkan Adayı Çetin Akın’a Doğup Büyüdüğü Topraklarda Coşkulu Karşılama

Cumhuriyet Halk Partisinin Turgutlu Belediye Başkan Adayı Çetin Akın, seçim çalışmalarına doğup büyüdüğü topraklarda devam etti. Urganlı Mahallesine gerçekleştirdiği ziyarette hemşehrileriyle bir araya gelen Başkan Çetin Akın’ı yoğun bir kalabalık karşıladı.

Ekipler, Turgutlu Askerlik Şube Başkanlığı, Turgutlu Denetimli Serbestlik Müdürlüğü, İlçe Jandarma Komutanlığı, Urganlı Jandarma Karakolu, Urganlı Gar Şefliği, Urganlı Sağlık Ocağı, Turgutlu Cezaevi ve ilçedeki dolmuş duraklarının dezenfekte işlemlerini g

Korona virüs ile mücadelesi ara vermeden sürdürüyor. Temizlik İşleri Müdürlüğü Ekipleri tarafından yürütülen çalışmalarla pek çok noktanın dezenfekte işlemleri gerçekleştirildi.

Urganlı Evladına Sahip Çıktı

Millet İttifakı Turgutlu Belediye Başkan Adayı Çetin Akın baba ocağı Urganlı’yı ziyaret etti. Binlerce kişi Çetin Akın’ı bağrına bastı.

Orhan Urganlı'da Mitingle Karşılandı

31 Mart'ta yapılacak olan yerel seçim çalışmalarını sürdüren BBP Adayı Mustafa Serhat Orhan, Urganlı Mahallesi'nde mahalle sakinlerinin büyük coşkusu iel karşılandı.

Turgutlu’da yaşanan hizmet kaosundan Urganlı da nasibini almış

Urganlı Mahallemizi ziyaret ederek, Urganlı'da hemşireleriyle buluşan Orhan, 'Üzülerek gördük ki tüm Turgutlu’da yaşanan hizmet kaosundan Urganlı da nasibini almış'

Gözler Urganlıspor ve Yalova Kadıköy Maçında

Spor Toto Bölgesel Amatör Lig 8. grupta istediği sonuçları bir türlü elde edemeyen Teknik Direktör Burhanettin Basetemur yönetimindeki Urganlıspor,ilk devrenin son maçında Pazar günü Urganlı Stadı’nda 10 puanlı Yalova Kadıköy’ü konuk edecek.

Bal'da Manisa Derbisi Başlıyor, Urganlı çıkışını sürdürmek istiyor

Spor Toto Bölgesel Amatör Lig (BAL) 8. Grupta ligin 9. haftasında Pazar günü Manisa derbisi heyecanı yaşanacak. Grupta Manisa’yı temsil eden ekiplerden Urganlıspor ve Somaspor, kozlarını Urganlı’da paylaşacak.

Turan, Urganlıspor'u, 'Destekler iseniz bu bizimde, sizin de şerefiniz olur'

 Manisa’nın Turgutlu ilçesinde Turgutlu Protokolü ve Urganlıspor bir araya geldi. Dikkatleri üzerine çeken Turgutlu’nun takımlarından Urganlıspor oynayacakları Ödemiş maçı öncesi moral kahvaltısı ile keyifli saatler geçidi.

Solhan Urganlıspor’a moral depoladı

VİDEOLU HABER; Turgutlu Ortapark Cape’de, 24 Seçimlerinde MHP'den Milletvekili aday adayı olan ve MHP'li Eski Meclis Üyesi Turgutlulu genç iş adamı Ender Solhan, Bölgesel Amatör Ligi’nde mücadele eden Urganlıspor’u kahvaltıda ağırladı.

Urganlı Mahallesi Sakinleri ve Sürücüleri Çaresiz

Manisa’nın Turgutlu ilçesi Urganlı Mahallesi sakinleri yetkililere seslendi. Mahalle sakinleri seslerini duyurmaya çalışıyor.

GENÇ BAŞKAN ADAYI'ndan 2019 yerel seçimleri İÇİN DOBRA AÇIKLAMAlar?

Manisa'nın Turgutlu ilçersi'nde son bir kaç gündür sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla dikkatleri üzerine çekmeyi başaran Kasaba'nın tanınan genç esnaflarından ve Haber Kasaba Gazetesi imtiyaz sahibi olan Yıldıray Karataş yazdığı yazılarla Turgutlu kamuoyunda ve siyasi kulislerde konuşulmaya başladı.

Yalım, 'Milletvekili aday adaylığını parti binasında açıkladı

Uzun yıllar Urganlı'da belediye başkanlığı yapan Eski Başkan Mesut Yalım, 24 Haziran'da yapılacak Milletvekili seçimlerinde MHP'nin Manisa Milletvekili aday adayı olduğunu, Turgutlu ilçe başkanlığında düzenlenen toplantıda duyurdu.

FOTO VEO KAYA SİZLERİN HİZMETİNDE!

Manisa'nın Turgutlu ilçesi Urganlı mahallesinde faliyetlerine devam eden Foto Veo Kaya, siz Vatandaşların hizmetinde, Siz de en kaliteli fotoğraf çıkartma sahip olmak istiyorsanız, Foto Veo Kaya, siparişinizi...

Güleç, 'Sitemli sözleriyle güne damgasını vurdu

Urganlıspor Onursal Başkan Güleç, gündeme bomba gibi düşen sözlerle gündeme oturdu.

Urganlıspor Onursal Başkanı Hüseyin Güleç konuştu (Video)

Manisa'nın Turgutlu İlçesi Urganlıspor'un Şampiyonluk sevinç gösterilerine sahne oldu. Urganlıspor Onursal Başkanı Hüseyin Güleç maç sonrası şampiyonluk hakkında konuştu.

Urganlıspor Teknik Direktörü Basatemür konuştu (Video)

Manisa'nın Turgutlu İlçesi Urganlıspor'un Şampiyonluk sevinç gösterilerine sahne oldu. Urganlıspor Teknik Direktörü Burhanettin Basatemür şampiyonluk hakkında konuştu.

Urganlıspor ve taraftarının sevinç gösterileri (Video)

Manisa'nın Turgutlu İlçesi Urganlıspor'un Şampiyonluk sevinç gösterilerine sahne oldu.

Turgutlu'da esen Urganlıspor rüzgarı

VİDEOLU HABER; Manisa'nın Turgutlu İlçesi Urganlıspor'un Şampiyonluk sevinç gösterilerine sahne oldu. Şehre renk katan ve muhteşem bir sevinç yaşatan Urganlıspor ve taraftarının oyuncuların teknik heyetin objektiflerimize yansıyan görüntüleri haber kasaba farkıyla sizlere sunuyoruz.

Turgutlu ve Salihli Protokolü'de maçı heyecanla izledi

Maça büyük ilgi vardı. Turgutlu'dan binlerce taraftar Urganlı Spor'a destek vermek için geldiler. Urganlı Stadı’nda oynanan karşılaşmayı ise Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda, Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin, ASKF Başkanı Erol Timur, MHP Salihli İlçe Başkanı Mehmet Akın ile Turgutlu ilçe başkanı Orhan sayar ve taraftarlar birlikte izledi.

Urganlı Spor maçından Haber Kasaba farkıyla muhteşem görüntüler

Urganlıspor'un TFF Bal Ligine çıktığı o muhteşem maçtan Haber Kasaba Gazetesi farkıyla görüntüler. Yoğun ilginin olduğu maçtan kareler...

Urganlıspor durdu durdu sonra vurdu 2-0

Urganlıspor TFF bal ligine hakkıyla çıktı. Urganlıspor ile büyük sevinç büyük heyacan. Tebrikler Urganlı. Goller ikinci yarının son 15 dakikasında geldi. Urganlıspor 2 -0 yendi ve hakkıyla rakiplerini eze eze bal ligine yükseldi.

Turgutlu umutlarını Urganlıspor'a bağladı

Manisa'nın en gözde takımı Olan Turgutluspor'un her geçen gün kötüye giden maçları taraftara veremediği o kazanma sevincini yöneticilerin basiretsizliklerini oyuncuların ümitsizliğini görüyor ama bir şey yapamıyoruz. Turgutluspor ile yakalayamadığımız heyacanı Urganlıspor'umuzla yaşamak için destek veriyoruz.

Urganlı Evinde Vurgunu Yedi

Manisa Süper Amatör küme maçı nda bugün Lider Urganli Spor saha ve seyircisi önünde oynadığı en yakin rakibi Salihli Belediye Spor dan fark yedi ...

Vatansever, Urganlıspor ile Kahvaltıda buluştu

TURGUTLU İlçesi’nde Ocak ayı içerisinde yapılması planlanan Turgutlu Kahveciler Odası başkan adayı Cenk Vatansever, Urganlı Spor ile bir araya geldi.

DUYGUN, ‘AİLESİ CAN VE MAL GÜVENLİĞİMİZ YOK'

VİDEOLU HABER; Manisa’nın Turgutlu İlçesi Urganlı Mahallesinde yaşayan Ali İhsan ve Fatma Duygun çifti can ve mal güvenliklerinin olmadığı gerekçesiyle yetkililere seslenerek yardım istedi.

SİZDEN GELENLER; URGANLI YENİ KÖY MAHALLESİ ÇAMURLU SU İÇİYOR

VİDEOLU HABER>>> Manisa'nın Turgutlu İlçesi Urganlı Yeni Köy Mahallesi'nde Çeşmelerden akan içme suyunun çamurlu olarak gelmesi, Mahallesi sakinlerini tedirgin ediyor. Konuyla ilgili haber merkezimiz aracığı ile bize ulaşan Urganlı mahalle sakinlerinden...

KAYABAŞ; ''BİR AN ÖNCE YARDIM ELİ UZATILSIN!

YETKİLİLERE SESLENDİ MEVSİMLİK TARIM İŞÇİLERİ PERİŞAN; Urganlı ve Sarıbey Mahallelerindeki mevsimlik tarım işçilerinin yaşadığı çadırlara yaptığı ziyaretinde karşılaştığı altyapı ve sağlık sorunları nedeniyle yetkililere çağrıda bulunarak şartların iyileştirilmesini istedi.

BAŞKAN KAYABAŞ: “URGANLI KADERİNE Mİ TERK EDİLDİ?

‘MESİRE ALANIYDI ÇÖPLÜĞE DÖNDÜ, PARKLAR BAKIMSIZ VE IŞIKSIZ’ Urganlı’da yıllardır tek mesire alanı olan Büyükşehir Yasası sorası Turgutlu Belediyesine...