Turgutlubelediyesi Haberleri

Turgutlubelediyesi Haberleri

Basketbol’da Belediyespor’un Gururu Oldular

Turgutlu Belediyespor U14 Kız Basketbol takımından 3 sporcu ve antrenör Ceyhan Önk U14 Milli Takım aday kadrosuna davet edilerek hem Turgutlu’nun hem de Turgutlu Belediyespor’un gururu oldular. Başarılı sporcular ve antrenör Önk’ü tebrik eden Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın “Başarılı sporcularımız Şükran Sakallı, Nida Kaçaroğlu ve Ümmehan Şallı’yı ayrıca antrenörümüz Ceyhan Önk’ü tebrik ediyor, Ay Yıldızlı forma altında Turgutlu’muzu başarıyla temsil edeceklerine inanıyorum” dedi.

Başkan Şirin 'Vaat Değil Söz, Veriyoruz' dediğiniz, '50 proje'den 4 yılda kaç tanesini hayata geçirdiniz

Şimdi cevap alamayacağımızı bile bile, Turgutlu Kamuoyu adına; SORUYORUZ! Seçim vaatleriniz arasında olan '5 yılda 50 proje'den 4 yılda kaç tane projeyi gerçekleştirdiniz.  SÖZ VERMİŞTİNİZ? Seçimlerin üzerinden yaklaşık 4 yıl geçti. Vaat edilen 50 proje'den kaç tanesi yerine getirildi.

Turgutlu’da Milli servet hayalet spor tesisleri oldu

Manisa’nın Turgutlu İlçesi'nde İstasyonaltı Mahallesinde bulunan, Turgutlu'nun Milli serveti olan, Turgutlu Belediyesi Spor Tesisleri kaderine terk edildi. 2015 yılında ısrarla gündeme taşıdığımız ve haberlerimizde bir çok kez yer verdiğimiz İstasyonaltı spor tesisleri yıl 2017 halen bıraktığımız yerde. 2015 yılında yapmış olduğumuz haberlerin üzerinden 2 yıldan fazla bir zaman geçti ancak halen hiç bir çalışmanın yapılmadığı ve hiç bir adımın atılmadığı görülmekte, İstasyonaltı mahallesindeki Turgutlu Belediyesine ait olan spor tesisleri ve milli servetimiz gençlerinin spor yapabilecekleri tesisler berbat bir halde ve rezil bir durumda tesisler çocuklar içinde vatandaşlar içinde tehlike yaratmaya devam ediyor.