Turgutlu Devlet Hastanesi Haberleri

Turgutlu Devlet Hastanesi Haberleri

Turgutlu Devlet Hastanesinde COVİT-19 Belası Korkutuyor

Manisa’nın Turgutlu İlçesinde COVİT-19 tedbirleri kapsamında Karantina Hastanesine dönüştürülen Turgutlu Devlet Hastanesi’nde Korona Virüs Tedavisi gören hasta sayısının arttığı ve tablonun hiç iyi olmadığı ifade ediliyor.

Turgutlu Devlet Hastanesi’nde COVİT - 19 Alarmı

Turgutlu’da her geçen gün artan ve virüse kapılanların sayısı artarak devam ederken bazı mahallelerde ve bazı sokaklarda karantina başlatılmışken Turgutlu’da yaşananlar kan dondurdu.

Uzm. Dr. Cengiz Ulman Egeumut’ta yeni görev yerine başlıyor

Turgutlu Devlet Hastanesinde uzun yıllar çalışıp Başhekimlik görevi yapmış ve Emekli olan Göğüs Hastalıkları Uzmanı Dr. Cengiz ULMAN 23.07.2020 Perşembe günü Hasta kabulüne başlayacaktır.

TUTSO’dan Turgutlu Devlet Hastanesine Koruyucu Tulum

Turgutlu Ticaret ve Sanayi Odası (TUTSO) tarafından Turgutlu Devlet Hastanesine 500 adet koruyucu tulum bağışlandı.

AK Partili Hastane Müdüründen Tepki Geldi

Manisa’nın Turgutlu İlçesinde AK Parti teşkilatının tanınmış isimlerinden ve Turgutlu Devlet Hastanesi Müdürü Mustafa Ergün sosyal medya hesabı üzerinden 15 Temmuz Kutlamalarında yaşananlarla ilgili tepkisini dile getirdi.

Çıkarıldığı mahkemece tutuklandı

Turgutlu Devlet Hastanesi Göğüs Hastalıkları Uzmanı Dr. Nalan Uygun’u darbeden M.F., İlçe Emniyet Müdürlüğündeki işlemlerinin ardından çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Eski Turgutlu belediye başkanı hayata gözlerini yumdu

Manisa'nın Turgutlu ilçesi eski belediye başkanlarından İsmail Kırdar, 70 yaşında hayata gözlerini yuman Kırdar bir süredir Turgutlu Devlet Hastanesinde tedavi görüyordu.

Başarılı Hastane Personellerine Teşekkür Belgesi

Manisa’nın Turgutlu İlçesinde çalışmalarında başarı gösteren Turgutlu Devlet Hastanesi personelleri teşekkür belgesi aldı.

Devlet Hastanesi Hizmetlerine Yenilerini Ekliyor

Turgutlu Devlet Hastanesi Turgutlu bölge halkına kaliteli ve de nitelikli sağlık hizmetleri sunumuna aralıksız olarak devam ediyor.

Turgutlu Devlet Hastanesi Evde Sağlık Hizmetleri vermeye devam ediyor

Turgutlu Devlet Hastanesi Evde Sağlık Hizmetleri Birimi 22.06.2009 tarihinde pilot bölge olarak hizmet vermeye başladı.

Turgutlu Devlet Hastanesinden büyük bir sosyal sorumluluk örneği

Turgutlu Devlet Hastanesi 2016 yılında Nörolojik ve Robotik Rehabilitasyon bölümünü açarak Manisa genelinde ilk ve tek robotik rehabilitasyon ünitesine...

Turgutlu Devlet Hastanesi bir başarıya daha imza attı

Turgutlu Devlet Hastanesi Zafer Kalkınma Ajansı 2017 yılı Çevre ve Enerji Alt Yapı Mali Destek Programına (ÇEDEP) sunduğu “Temiz Çevre Temiz Hastane” projesi ile destek almaya hak kazandı.

Devlet Hastanesi’nin 'Stresiz ve Krizsiz Çalışıyorum' Eğitimi

MANİSA Turgutlu Devlet Hastanesi, Zafer Kalkınma Ajansı’nın teknik deste programı olarak sunduğu “Zamanı Yönetiyor, Stressiz ve Krizsiz Çalışıyorum” projesi ile destek almaya hak kazandı.

Hastane Yöneticileri Basın Mensuplarıyla biraraya geldi

TURGUTLU Devlet Hastanesi idarecileri, basun mensupları ile biraraya gelerek göreve geldikleri günden bu zamana kadar yaptıkları çalışmalar hakkında bilgilendirme yaptılar.

İYİ Parti Manisa İl başkanı Afrin gazisini ziyaret etti

İYİ Parti Manisa İl Başkanı Tamer Akkal partisinin Turgutlu İlçe Başkanı ve ekibiyle birlikte, Afrin’deki Zeytin Dalı operasyonu sırasında yaralanarak memleketi Manisa’nın Turgutlu ilçesinde tedavi gören Piyade Uzman Çavuş Talat Yıldız’a geçmiş olsun ziyaretinde bulundu. Ziyaret öncesi Turgutlu Devlet Hastanesi Başhekimi tarafından verilen talimatlar nedeniyle İYİ Parti il ve ilçe başkanlarına adeta ambargo uygulandı.

Turgutlu Afrin Gazisi'ne Destek İçin Hastaneye Akın Etti

Afrin’de yaralanan Turgutlulu Gazi Talat Yıldız’ı Ülkü Ocakları Turgutlu İlçe Başkanı Cemal Gürefe ve yönetimi tedavi gördüğü Turgutlu Devlet Hastanesinde ziyaret etti.

İYİ PARTİ'DEN KAHRAMAN ASKERE ZİYARET

Afrin’de yaralanan Turgutlulu Gazi Talat Yıldız’ı İYİ Parti Turgutlu İlçe Başkanı Nilay Yaşır ve yönetimi tedavi gördüğü Turgutlu Devlet Hastanesinde ziyaret etti.

BAYBATUR VE BİLEN TURGUTLU'DA GAZİYİ ZİYARET ETTİ

AK Parti MKYK Üyesi ve Manisa Milletvekili Murat Baybatur ile AK Parti Manisa Milletvekili İsmail Bilen Afrin bölgesindeki terör hedeflerine yönelik Zeytin Dalı Harekatı’nda yaralanan Piyade Uzman Çavuş Talat Yıldız’ı Turgutlu Devlet Hastanesinde ziyaret etti.

VALİ GÜVENÇER TURGUTLU'DA GAZİ’Yİ ZİYARET ETTİ

Afrin’de yaralanan Turgutlulu Gazi Talat Yıldız’ı Manisa Valisi Mustafa Hakan Güvençer tedavi gördüğü Turgutlu Devlet Hastanesinde ziyaret etti.

KASABA AYSUN’U SON YOLCULUĞUNA UĞURLADI

urgutlu sokaklarının sevilen ismi Aysun son yolcuğuna uğurlandı. Bir süre önce geçirdiği rahatsızlık nedeniyle Turgutlu Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alınan ancak rahatsızlığının ilerlemiş olması sebebiyle ağabeyi tarafından hastaneden alınarak evinde tedavisine...

Turgutlu Devlet Hastanesinden bir ilk

Turgutlu Devlet Hastanesi Manisa'da bir ilki başararak Dijital hastaneye geçiş kapsamında Dijital hastanenin adımlarını attı.

Devlet Kimseyi Yalnız ve Kimsesiz Bırakmaz

Turgutlu'nun sevilen ve tanınan simalarından olan ve Aysun Elgün'e Turgutlu Devlet Hastanesi sahip çıktı. Turgutlunun sevilen Aysunu'na Turgutlu Devlet Hastanesi Baş Hekimi Ümit Aksoy ve Hastane Müdürü Mustafa Ergun daha iyi ve Sağlıklı bir ortamda Tedavi ala Bilmesi İçin Mücadele Etti.

Turgutlu Devlet Hastanesi’nde deprem tatbikatı

Turgutlu Devlet Hastanesinde gerçekleştirilen tatbikatta senaryo gereği Ahmetli ilçesi merkezli meydana gelen şiddetli deprem sonrası...

Proje yarışmasında Türkiye 2.si Oldular

Turgutlu Devlet Hastanesi, Sağlık Bakanlığı tarafından düzenlenen proje yarışmasında ikinci oldu.

DEVLET HASTANESİNDE ORGAN BAĞIŞI STANDI

Manisa'nın Turgutlu İlçesinde Ülkemizde her yıl 3-9 Kasım tarihleri arasında kutlanan Organ Bağışı Haftası nedeniyle Devlet Hastanesinde Organ Bağışı standı kuruldu.

Turgutlu Devlet Hastanesi Personeli Atasını unutmadı

Manisa'nın Turgutlu İlçesinde 10 Kasım Atatürk’ü anma törenleri başladı. Turgutlu Devlet Hastanesi Personeli'de atasına saygı ve minnetle selam durdu.

TURGUTLU ESKİ GARAJ KAVŞAĞINDA FECİ KAZA!!!

VİDEOLU HABER>>> Turgutlu eski garaj kavşağında meydana gelen feci kazada 1 kişi ağır yaralandı. Motorsiklet sürücüsü Nihat F'nin 112 acil servis sağlık ekipleri tarafından kaldırıldığı Turgutlu Devlet Hastanesi'nde yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak yaşamını yitirdiği öğrenildi.

Turgutlu Devlet Hastanesi acil servisinde, ''Acemi kasap Yoğunluğu

Bayram namazının ardından kurbanlıklarını kesmeye çalışırken yaralanan vatandaşlar, sabah saatlerinden itibaren Turgutlu Devlet Hastanesi  acil servislerine...

Turgutlu’da polis memuru kendi silahıyla hayatına son verdi

Manisa’nın Turgutlu ilçesinde meydana gelen olayda Turgutlu İlçe Emniyet Müdürlüğünde görevli polis memuru Ahmet K.’nın emniyet müdürlüğünde kendi tabancasıyla intihar girişiminde bulunduğu iddia edildi. Ağır yaralanan polis memur kaldırıldığı Turgutlu Devlet Hastanesinde 3 saatten fazla süren ameliyat sonucunda hayata dönemedi ve yaşamını yitirdi.