Nurullah Savaş Haberleri

Nurullah Savaş Haberleri

Yemin namus şeref sözü veriyorum eğer bir gram engel müdahil olduysam

Cumhur ittifakı Mhp Selendi Belediye Başkan Adayı Ecz Nurullah Savaş dün akşam Ak Parti Selendi ilçe Başkanlığında toplanan binlerce Selendililere yaptığı açıklamada şunları söyledi.

MHP'de siyaset yapma imkanım kalmadı diyerek istifa etti

Eski Selendi Belediye Başkanı Nurullah Savaş’ın MHP’den milletvekili adaylığı için belediye başkanlığından istifa etmesi sonrası meclis üyelerinin çoğunluğuyla 1 Mayıs 2018 tarihinde Selendi Belediye Başkanlığına Yasin Dumlupınar seçilmişti.

MHP'li Nurullah Savaş Partilileriyle bir araya geldi

MHP Manisa Milletvekili 2. Adayı Selendi eski Belediye Başkanı Ecz Nurullah Savaş çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor.

Yapılan törende Başkanlık Yasin Dumlupınar'a Teslim edildi

Selendi Belediye Başkanı Ecz Nurullah Savaş 'ın Mhp Manisa Milletvekili aday adayı olduğundan boşalan Başkanlığa bugün yapılan tören ile Başkanlığa Yasin Dumlupınar'a Teslim edildi.

Başkan Savaş'dan gazetemize teşekkür

Selendi Belediye başkanı 24 Haziran'da yapılacak seçimlerde Manisa'da aday adayı olma kararı aldıktan sonra görevinden istifa eden Nurullah Savaş, Haber Kasaba Selendi temsilcimiz aracılığı ile Gazetemize ve çalışanlarına Görev yaptığı süre içerisinde her zaman ilk haberleri gazetemizin duyurmasından dolayı teşekkür etti.

Nurullah Savaş, Haberimizden kısa bir süre sonra istifa etti

Haber merkezimize gelen bilgiler doğrultusunda; 26 Nisan 2018 tarihinde haber merkezimizin, 'Selendi Belediye Başkanı Nurullah Savaş'ı Millet Vekili Aday Adayı yapmak için Ankara'ya gittiler...'' başlıklı haberi gündeme bomba gibi düşmüş siyasi kulisler bu haberi konuşmaya başlamıştı. Haberimiz sonrası Selendi ilçesi MHP'li Belediye Başkanı Nurullah Savaş 24 Haziran Milletvekilliği seçimlerine aday adayı olmak için daha fazla beklemedi ve istifasını sundu.

Selendi Belediye Başkanı Nurullah Savaş'ı Millet Vekili Aday Adayı yapmak için Ankara'ya gittiler...

Turgutlu, Salihli ve Selendi kulisleri bu görüntüyü konuşmaya başladı. 24 Haziran'da yapılacak seçimlerde Manisa'da aday adayları belli oluyor. Geçtiğimiz gün Ankara'ya MHP Genel Merkezine birlikte ziyarette bulunan, Turgutlu, Salihli ve Selendi ilçe belediye başkanları'nın Selendi belediye başkanını...

HABERLERİMİZ SES GETİRMEYE DEVAM EDİYOR

Manisa'nın Selendi İlçesinde yaşayan ve Depremde evi yıkılan, Göktaş Ailesi artık Evsiz kalmayacak. Haber Kasaba Gazetesi Selendi Temsilcimiz Nurullah Uygun'un haberi sonrası Selendi belediye başkanı Nurullah Savaş haberimize duyarsız kalmadı.

BAŞKAN SAVAŞ; '1 GÜN OLMAZ 2 GÜN DEDİ

Selendi'nin düşman işgali 3 Eylül Selendi nin kurtuluşu Şenlikleri 2 Yıldır çeşitli nedenlerden dolayı erteleniyordu. Selendi Belediye Başkanı Nurullah Savaş 1 değil 2 gün Selendi'de şenlik var dedi.

BAŞKAN NURULLAH SAVAŞ BAŞARILI ÖĞRENCILEŔİ ÖDÜLLENDİRDİ

Selendi Belediye Başkanı Nurullah Savaş bugün Teog sınavında büyük başarı elde eden öğrencileri ve velileri ile öğretmenleri makamında...

BAŞKAN SAVAŞ HALKIMIZIN YANINDAYIZ

Selendi Belediye Başkanı Nurullah Savaş Halkımızın yanında bugün Selendi de meydana gelen depremde evleri zarar gören vatandaşları ziyaret ettik gereken neyse yapılacaktır dedi.