Muhtar Adayı Haberleri

Muhtar Adayı Haberleri

Celal Tuncay, Yıldırım Mahallesi'ne muhtar adayı oldu

Celal Tuncay, 31 Mart 2024'te yapılacak yerel seçimlerde Yıdırım Mahallesi'ne muhtar adayı olduğunu açıkladı.

Mustafa Karali, Turgutlar Mahallesi’ne muhtar adayı oldu

Mustafa Karali, 31 Mart 2024’te yapılacak yerel seçimlerde Turgutlar Mahallesi Mahallesi’ne muhtar adayı olduğunu açıkladı.

Kadın Muhtar adayından, huzurevine ziyaret

Turgutlar Mahallesi Muhtar Adayı Dilekçeci Ayşe Uysal Karataş ve Arkadaşları ile birlikte Kandil gecesi gittiği huzurevinde yaşlı teyze ve amcalarının ellerini öperek onların hayır dualarını aldı.

Turgutlulu Genç İş Adamı Altay Mahallesine Muhtar Adayı oldu

Manisa'nın Turgutlu ilçesinde tanınmış işadamlarından, Turgutlu Fırıncılar Odası Başkanı Şahin Ek’in oğlu Uğur Ek, Altay mahallesinde fark katmak için aday olduğunu açıkladı.

Subaşı Mahellesine Genç Muhtar Adayı

Manisa'nın Turgutlu İlçesinde 2019 yerel seçimlerinde Muhtar Adayları'da ortaya çıkmaya başladı. Kasaba'nın Subaşı Mahellesinden genç bir isim muhtar aday oldu.

Turgutlar Mahallesi Muhtar Adayı Ayşe Uysal Karataş Yeni Yıl Mesajı Yayınladı

Manisa'nın Turgutlu İlçesi Yeni Adliye Sarayı Karşsıında ''Dilekçeci Ayşe'' olarak tanınan ve geçtiğimiz günlerde Turgutlar Mahallesi Muhtar Adayı olduğunu kamuoyuna duyuran 2 çocuk annesi Ayşe Uysal Karataş yeni yıl dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı.

Turgutlar Mahallesi Muhtar Adayı Dilekçeci Ayşe'den mesaj var

Turgutlar Mahallesi Muhtar adayı Ayşe Uysal Karataş, 'Mahallemize ve Sizlere hizmet için çıktığım bu yolda, sizlerle birlikte el ele başarmak, başarmak ve yine başarmak istiyorum. Dedi.

Turgutlar Mahallesi Muhtar Adayı'ndan Mevlid Kandili mesajı

Manisa’nın Turgutlu ilçesinde uzun yıllardır yeni Adliye Sarayı karşısında Arzuhalcilik işlerini yürüten Turgutlar Mahallesi Muhtar Adayı Ayşe Uysal Karataş Mevlid Kandili nedeniyle bir mesaj yayımladı.

Muhtar Adayı Kameradan sonra birde parkı ışıklandırdı

Manisa'nın Turgutlu İlçesi 7 Eylül Mahallesi Muhtarlığı için geçtiğimiz günlerde adaylığını açıklayan Kervan yolu üzerinde oto kiralama işletmecisi Önder Çetin mahallesindeki eksiklikleri tamamlamak ve sorunlarına el atmak için çalışmalarına şimdiden başladı.

Turgutlar Mahallesi'ne Kadın Eli Değecek!

Manisa'nın Turgutlu ilçesi Yeni Adliye Sarayı Karşısında uzun yıllardır, 'Arzuhalcilik' faaliyetlerini sürdüren ve 2013 yılında 'Turgutlu'yu Dinleyen Arzuhalci' başlığı ile yerel ve ulusal haberlere konu olan iki çocuk annesi Ayşe Uysal (Karataş) İnsanların güvenini kazanmanın çok güzel bir duygu olduğunu ve insanlara yardımcı olmayı sevdiği için ve kendisine gelen talepler doğrultusunda mahallesine Muhtar adayı olduğunu ifade etti.

Muhtar Adayından Örnek Olacak Bir Davranış

Manisa'nın Turgutlu İlçesi 7 Eylül Mahallesi Muhtarlığı için geçtiğimiz günlerde adaylığını açıklayan Kervan yolu üzerinde oto kiralama işletmecisi Önder Çetin mahallesinde bulunan park ve bahçelerin korunması için iş yerinin önünde bulunan parkı görebilecek şekilde kameralar taktırdı.