Mhp Lideri Haberleri

Mhp Lideri Haberleri

Erdoğan ile Bahçeli’nin matematiği bir birini tutmuyor!

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve MHP Lideri Bahçeli'den birbirini tutmayan iki rakam açıklandı.

Ahmet Orhan Yazdı; MHP Lideri Devlet Bahçeli Destek Verdi

28 Ocak 2019 tarihinde Haber Kasaba Köşe Yazarlarından Ahmet Orhan 'VENEZEULA, MADURO VE TÜRKİYE ' başlıklı bir yazı kaleme almış  Venezuela,  ABD’nin güneyinde, Brezilyanın kuzeyi ve Kolombiya’nın batısında yer alan petrol zengini bir güney Amerika ülkesidir; İfadelerine yer vermişti.

İşte Devlet Bahçeli’nin Akar’a verdiği o hediyeler

MHP Lideri Devlet Bahçeli’nin Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar’a hediyeleri olan Kur’an-ı Kerim, Türk bayrağı ve altın kaplama silah görüntülendi.

MHP Lideri Devlet Bahçeli Adana'dan Vazgeçmedi

Yerel seçimlerde 30 büyükşehirde tek adayla seçime girecek olan AK Parti ve MHP, iş birliği çalışmalarında sona geldi. Erdoğan ve Bahçeli'nin ortak miting yapabileceği illerin Ankara ve Adana olacağı belirtiliyor.

TBMM'de MHP Lideri Bahçeli ve HDP Eş Başkanı Pervin Buldan Sohbet etti

Gergin başlayan bütçe görüşmelerine, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile HDP Eş Genel Başkanı Pervin Buldan'ın sıcak sohbeti damga vurdu.

MHP ve AK Parti Manisa'da Ortak Aday mı çıkaracak!

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Merkezi bugün Seçim Komisyonunun yapmış olduğu değerlendirme ve MHP Lideri Devlet Bahçeli'nin onayı ile aralarında 9 İlin de bulunduğu  50 Seçim çevresinde daha Belediye Başkan adayının ismi daha açıklandı.

Gökçek’ten Bahçeli’ye Cevap Gecikmedi

Eski Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, MHP lideri Devlet Bahçeli’nin kendisi için söylediği sözlere teşekkür ederek, “Sayın Bahçeli, sözleriyle beni inanılmaz şekilde onore etmiştir. Sözleri bana şeref vermiştir” dedi.

MHP'den Vekillere 2 Talimat gitti

MHP lideri Devlet Bahçeli'nin Meclis'e gelen 2019 bütçesi için, "Bütçe Meclis'ten geçecek" talimatı verdiği iddia edildi.

Başkan Erdoğan ittifak sorusunu cevapsız bırakmadı

MHP Lideri Devlet Bahçeli'nin yerel seçimlerde ittifak ile ilgili attığı adım sonrası konuşan Başkan Erdoğan, Bahçeli, ile bir araya gelebileceklerini söyledi.

Sıcak Gelişme! MHP Lideri Bahçeli’den flaş açıklamalar geldi 'MHP İstanbul'da aday çıkarmayacak'

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli, 'MHP İstanbul’da bir aday çıkartarak kendi kendini kandırarak Türk siyasetinde varlığını devam ettiremez. Çünkü aday çıkardığınız vakit kazanabilecek oran bizim için geçerli. Böyle bir durum karşısında kamuoyunda tartışmaya açıp, bazı isimleri söylemenin gereği yok' İfadelerine yer verdi.

Alaattin Çakıcı'ya Rapor Veren Doktorların Gözaltına Alınmasına Bahçeli'den tepki! Sağlık Bakanlığından cevap!

MHP Lideri Devlet Bahçeli, Alaattin Çakıcı'ya rapor veren doktorların gözaltına alınmasına tepki göstererek, "Çakıcı hakkındaki sağlık raporuyla ilgili kuşkular Sağlık Bakanlığı tarafından bugüne kadar incelenip pekala sonuca ulaştırılabilirdi." dedi.

iPhone'unu Samsung’la değiştiren MHP'li vekil hastanesinin adını değiştirebilecek mi?

MHP Gaziantep Milletvekili Muhittin Taşdoğan, İl Başkanı Muzaffer Çelik ile birlikte yaptığı basın toplantısında MHP Lideri Devlet Bahçeli’nin talimatı üzerine iPhone marka telefonunun yerine Samsung marka telefon kullanmaya başladığını açıkladı.

Bahçeli, İYİ Parti Milletvekili Hayati Arkaz'ı MHP'ye Davet Etti

MHP Lideri Devlet Bahçeli, İP İstanbul Milletvekili Hayati Arkaz'ı MHP'ye Davet Etti.

BİR TAS SU, BİR AVUÇ MAMA' projesi hayata geçirilmelidir...

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin çağrısı üzerine başlatılan ’Askıda ekmek projesi’ne verilen destek sonrası; SOKAK HAYVANLARI içinde bir çağrıda bulunmasını bekliyoruz. Bahçeli'den 'BİR TAS SU, BİR AVUÇ MAMA' projesini hayata geçirmesini heyecanla bekliyoruz.

Bahçeli'den Aydın’a 'Koskoca bir cümlemin içinde gaf olmaz'

MHP lideri Devlet Bahçeli, Koray Aydın'ın açıklamalarına, "Koskoca bir cümlenin içinde gaf olmaz" cevabını verdi.

Bahçeli'den İYİ parti il başkanına ziyaret

MHP Lideri Bahçeli, ‘Çırpınırdı Karadeniz Bakıp Türk’ün Bayrağına’ mitingi için Samsun’a geldi. Cumhuriyet Meydanında Samsunlulara seslendi.

Bahçeli'nin üstü kapalı İYİ Parti'ye destek mesajı

MHP lideri Devlet Bahçeli'nin sosyal medyada dolaşan bir mesajı gündem oldu.

MHP'li Çalış katıldığı bir programda, 'Erdoğan seçilemezse hiçbir şey olmaz'

MHP lideri Devlet Bahçeli de konuya ilişkin AKP’li vekil adaylarını uyararak, “Özellikle AK Parti milletvekili adayları; kendinize dikkat edin, fitneye düşmeyin. MHP üzerinde oyun oynamaya kalkmayın” demişti. MHP Konya Milletvekili adayı Celil Çalış, MHP Genel başkanı Bahçeli'nin uyarılarını dinlememiş olacak ki; Erdoğan ile ilgili çarpıcı bir açıklamada bulundu.

MHP Lideri Bahçeli İzmir'e geliyor!

İlki Sivas'ta yapılacak olan toplantılar, 10 Haziran'a kadar devam edecek. Bahçeli, Bölge İstişare Toplantıları'nın sonuncusunu ise İzmir'de gerçekleştirecek. Ege teşkilatları ile milletvekili adaylarının katılımıyla düzenlenecek olan toplantı, 10 Haziran'da yapılacak.

Bahçeli, 'Af konusunda geri adım düşünülemez'

MHP lideri Bahçeli, "Af çıkarılması ile ilgili kararlılığımız sürüyor. Duruşumuzdan geri adım düşünülemez" açıklamasını yaptı.

MHP Lideri Bahçeli'den yeni af açıklaması

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'den yeni af açıklaması geldi Bahçeli, "Ramazan Bayramı öncesi inşallah iktidar bir atar" dedi

Ankara kulisleri bu iddia ile sallanıyor!

Uzun süredir kapılar ardında devam eden ittifakla beraber, MHP lideri Devlet Bahçeli'nin önerisiyle erken seçim sürecini başlatan Erdoğan , AKP hem anket sonuçlarından, hem tabandan gelen tepkilerden hem de MHP ile son zamanlarda iyice belirginleşen anlaşmazlıklardan rahatsızlık duymaya başladı.

Başdanışman Topçu'dan af çıkışı

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Yalçın Topçu, ASİAD'ın düzenlediği Uluslararası Kültür Festivali'nde MHP lideri Devlet Bahçeli'nin af önerisi çıkışıyla ilgili konuştu. Topçu, "Kader mahkumlarının affına dair toplumda bir beklenti var" dedi.

Erdoğan ile Bahçeli ortak miting yapacaklar

Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile MHP Lideri'nin seçim sürecinde birlikte miting düzenleyeceğini açıkladı.

İnce, 'Bahçeli'nin politikalarına karşı çıkıyorum, ülkücülere değil'

CHP'nin Cumhurbaşkanı Adayı Muharrem İnce, memleketi Yalova´ya gelerek burada ayağının tozuyla MHP Lideri Devlet Bahçeli'nin açıklamalarına yanıt verdi.

MHP Liderinden Abdullah Gül'e teşekkür

MHP Genel Başkanı Bahçeli Abdullah Gül'ün açıklamalarına ilişkin, "Türkiye’yi bir kaosa, kargaşaya, krize sokmayacak bir tavır içerisinde olduğu görülmüştür. Kendilerini tebrik ediyorum. Kardeşlik adı konmadan geldi. Keşke kardeşlik sözlerini arasına katarak açıklamasını yapmış olsaydı daha anlamlı olurdu" dedi.

Bahçeli'de adaylık başvurusunu yaptı

MHP Lideri Devlet Bahçeli, Milletvekilliği adaylığı başvurusunu yaptı.

Bahçeli: Derbi kaldığı yerden devam etmeli

MHP Lideri Devlet Bahçeli, seçim gündemine dair attığı tweetlerin yanı sıra futbola da değindi.

İYİ Parti kürsüye çıkınca, Erdoğan, Yıldırım , Bahçeli Genel Kurulu terk etti!

İyi Parti Isparta Milletvekili Nuri Okutan'ın Meclis'te konuşma yapmak üzere kürsüye gelmesinden önce Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Başbakan Binali Yıldırım ve MHP lideri Devlet Bahçeli Genel Kurulu terk etti.

MHP Lideri Bahçeli 'Reis benim' dedi

Yeniçağın yazarı Orhan Uğuroğlu, Devlet Bahçeli'nin erken seçim hamlesiyle reisliği Erdoğan'dan aldığını iddia etti.