Mergen Haberleri

Mergen Haberleri

Yeni Köprübaşı’nı tanıyamayacaksınız

DSİ 2. Bölge Müdürlüğü’nce 6 derede birden başlatılan ıslah çalışması tamamlandı. Manisa Köprübaşı yepyeni bir çehreye büründü. Belediye Başkanı Zafer Mergen’i ekibi ile birlikte makamında ziyaret eden DSİ 2. Bölge Müdürü Ali Fuat Eker ilçenin kaderini değiştirecek projeyi yerinde inceledi.

Başkan Ergün, 'Vatandaşlar tarafından coşkuyla karşılandı'

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, ilçede yapımı tamamlanan projelerinin açılışını gerçekleştirmek ve yapımı devam eden projeleri yerinde incelemek üzere Köprübaşı’na ziyarette bulundu. Vatandaşlar tarafından Aydoğan Mevkii yol ayrımında coşkuyla karşılanan Başkan Ergün, daha sonra Köprübaşı Belediye Başkanı Zafer Mergen ile de bir araya geldi.

Mergen'den boykot ile ilgili açıklama!

Manisaspor'da başkan Abdullah Mergen, yabancı futbolcuların idman boykotu yaptıklarına yönelik gelişmeleri...

Mergen, hedefim 2022

Mergen, ‘Vekillerden istifa et’ talebi gelmedi

Sami Mergen'den Abdullah Mergen hakkında suç duyurusu!

Sami Mergen, Manisaspor Başkanı olan kardeşi Abdullah Mergen hakkında, “görevi kötüye kullanmak ve zimmete para geçirmek” iddiasıyla, Cumhuriyet Savcılığı’na suç duyurusunda bulundu.

BORÇLARLA UĞRAŞMAKTAN TAKIMLA İLGİLENEMEDİK

Manisaspor Başkanı Mergen, Türkiye’nin belki de en çok sıkıntılarla boğuşan ve şehrinden hiç destek almayan tek başkanı. Bahsettiğimiz kişi Manisaspor Kulübü Başkanı Abdullah Mergen. Bir kez küme düşme üzüntüsünü...