Medya Internet Haberleri

Medya Internet Haberleri

Turgutlulu Haşim Karataş Demokrat Gazeteciler ve Yazarlar Derneği ilçe başkanı olarak atandı

Turgutlu’da  yerel gazete olan Haber Kasaba Genel yayın yönetmeni Haşim Karataş Demokrat Gazeteciler ve Yazarlar Derneği ilçe başkanı olarak atandı.

Ramazan ayı arifesinde Yüz Güldüren Yardım

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Ramazan ayı arifesinde engelli vatandaşların yüzünü güldürdü. Engelli vatandaşların toplumsal hayata kolay adapte olması için il genelinde sürdürülen akülü tekerlekli sandalye desteği, bu kez de il merkezinde yaşayan 4 vatandaşa ulaştırıldı.

ÇIPLAK VATANDAŞ POLİSİ HAREKETE GEÇİRDİ

VİDEOLU HABER>>> Ünlü aktör Şener Şen’in, canlandırdığı dar gelirli bir memuru çıplak şekilde koşmaya başlamasıyla ünlü olmasını anlatan filmi ‘Çıplak Vatandaş’ bu sefer Manisa’da gerçek oldu.

TURGUTLU'DA ESNAF İŞ ADAMI EMEKLİ ÖĞRETMENLER HAYIR DİYECEĞİNİ AÇIKLADI

VİDEOLU HABER>>> MHP'nin Tabanı 'HAYIR' diyor. Turgutlulu İş adamı Halil Yılmaz Maden, Emekli Öğretmen, Ahmet Naci Erdöşemeci, Emekli Öğretmen Serdar Erbaş, Emekli Rasim Esen, Emekli Öğretmen Cengiz Taş, ve Turgutlu Esnaflarından Levent Var,  16 Nisanda yapılacak olan Halk oylaması ve referandum ile ilgili açıklamada bulundular ve bu açıklamalarında görüşlerini dile getirdiler.

ER MEYDANININ YİĞİTLERİ YUNTDAĞI’NDA BULUŞTU

Bu yıl 2.sini düzenlediği Yuntdağı Yağlı Güreş Festivali’nde 40’ı başpehlivan 300’ü aşkın pehlivan er meydanına çıktı. Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan’ın da katıldığı festivalde 13 kategoride yarışan pehlivan ve başpehlivanlar sırtlarının yere gelmemesi için kıyasıya yarıştı. 

SUÇ MAKİNESİ KADIN YAKALANDI

Manisa’da çok sayıda hırsızlık suçundan aranması olan suç makinesi kadın polis ekiplerince suçüstü yakalandı.

MİDDER'İN CUMHURBAŞKANLIĞI SİSTEMİ ANLATAN KONFERANSLARI DEVAM EDİYOR

MİDDER - Manisa Medya TV ortaklaşa hazırladığı Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi konulu konferansla Manisalılarla buluştu.

BAKAN SOYLU TURGUTLU'DA EVET İÇİN HALKA SESLENDİ

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, 16 Nisan’da yapılacak olan referandum çalışmaları kapsamında Manisa’nın Turgutlu İlçesi’ne geldi. Turgutlu’da Altay Meydanı’nda düzenlenecek olan miting alanında Bakan Soylu’yu çok sayıda AK Partililer ve Turgutlulu vatandaşlar karşıladı.

3 yılı geride bırakıyoruz

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Cuma programı kapsamında Şehzadeler ilçesine bağlı Hacıhaliller Mahallesi’ne ziyarette bulundu. Hacıhaliller mahallesinde vatandaşlarla da bir araya gelen Başkan Ergün, Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin il genelinde gerçekleştirdiği çalışmaları anlattı. 5 bin 700 kişilik ekiple ...

Yönlendirme Levhalarına Çirkin Saldırı

MANİSA Büyükşehir Belediyesi’nin yaklaşık 1 ay önce yenileme yaptığı yönlendirme levhaları, kimliği belirsiz şahıs ya da şahısların girişimleriyle kullanılamaz hale geldi.

MASKİ PERSONELİ ARTIK DAHA BİLİNÇLİ

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, ilçelerde görevli teknik personele iş sağlığı ve güvenliği seminerleri düzenlemeye devam ediyor.

Başkan Ergün’den Dev Tesiste İnceleme

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, şehrin 40 yıllık çöp sorununu ortadan kaldıracak olan Uzunburun Katı Atık Bertaraf Tesisi ve Düzenli Depolama alanında incelemelerde bulundu.

İSTİHDAM SEFERBERLİĞİ TOPLANTISI DÜZENLENDİ

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğinde düzenlenen Türkiye Sanayi Şurası’nda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın başlatmış olduğu istihdam seferberliği...

HIRSIZLAR SUÇ ÜSTÜ YAKALANDI

MANİSA’nın Yunusemre ilçesinde park halindeki TIR’dan bidonlarla mazot çalmaya çalışan iki kişi kıskıvrak yakalandı. 

MANİSA İL JANDARMA DEVRİYEDE

Manisa ili Saruhanlı İlçesi İshakçelebi Mahallesinde 15.02.2017 günü saat:23.30 sıralarında, Jandarma devriyelerince...

HAREKETSİZ YATTIĞINI GÖREN VATANDAŞLAR 112'Yİ ARADILAR

Manisa’nın Şehzadeler İlçesinde yüksek dozda ağrı kesici alan bir genç yol ortasında bayılarak hastanelik oldu.

TURGUTLU’YA 55 MİLYONLUK DEV YATIRIM

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Turgutlu’da gerçekleştirilen araç teslim töreninde MASKİ’nin ilçedeki çalışmalarına da değinerek, ilçeye 55 milyon değerinde yatırım yaptıklarını ifade etti.

MASKİ ESNAFIN DERDİNE DERMAN OLUYOR

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, Akhisar Nuri Geyik Sanayi Sitesi’nin su sıkıntısını çözüme kavuşturmasının ardından, yağmur suyu hattı da döşeyerek esnafın yağışlardan zarar görmesini önledi.

Başkan Ergün Turgutlu’da

MANİSA Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, toplu ulaşımda dönüşüm kapsamında Turgutlu’da gerçekleştirilecek araç teslim törenine katılmak amacıyla ilçeye gitti.

YUNUSEMRELİ JUDOCULAR BAŞARIYA DOYMUYOR

Yunusemre Belediyesi Judo Takımı ‘Okul Sporları Judo Müsabakaları’nda başarılı dereceler elde etti. Müsabakalara damga vuran başarılı sporcular, sevinçlerini aileleriyle paylaştı. 

Manisa'da 7 Gaspçı Afgan Yakanladı

Manisa’da 4 gün önce iki İranlıyı evlerine davet ederek paralarını ve pasaportlarını gasp eden 7 Afganistanlı mülteci polisten kaçtıkları 4 gün içerisinde izini kaybettirmek için tam 4 ev değiştirmeleri yakalanmalarını engelleyemedi.

Turgutlu'da FETÖ'nün Korkulu Rüyası !

Turgutlu Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Emre, FETÖ/PDY Terör örgütünün korkulu rüyası olmaya devam ediyor.

İl Emniyet Müdürü Fevzi Bilgiç’ten destek ziyareti

Manisa İl Emniyet Müdürü Fevzi Bilgiç, bugün Tarık Almış Spor Tesisleri’nde gerçekleştirilen antrenmanı izleyerek takımımıza başarılar diledi.

Güneşli’nin Mezarlık Yolu Yenileniyor

İl genelinde bulunan mezarlıklarda hummalı çalışmalar gerçekleştiren Manisa Büyükşehir Belediyesi, mezarlık yollarını kilit parke taşı ile kaplıyor. Bu kapsamda Gördes’e bağlı Güneşli Mahallesi’nin mezarlık yolunda da çalışmalara start verildi.

Medya İnternet Web Tasarım

Medya İnternet Web Tasarım