Manisabüyükşehirbe Haberleri

Manisabüyükşehirbe Haberleri

Turgutlu Serhat Orhan ile Şahlanacak

Büyük Birlik Partisi ,Serhat Orhan ve Turgutlu’nun önümüzde 5 yıl için şahlanışına vesile olacak Allah’ın izniyle.

Köstebek yuvası derken boşa demiyoruz

Özel Haber: Türkiye'deki belediyelerin, Vatandaşın gözünde 'yolsuzluk ve yandaş müteahhitlere kâr yaratma aracı' olarak görülen yol ve kaldırım yenileme çalışmalarına 2018'te kaç milyon TL para harcadığı mechul.

Mevsim Şartları uygunken neden bu çalışmalar yapılmadı?

Manisa Büyükşehir Belediyesi’nden sudan bahaneler devam ediyor. Yapılan açıklamada; ‘ Mevsim şartları el verdiği ölçüde il genelindeki yollarda yol bakım ve onarım çalışmalarına hızla devam ediliyor, ifadelerine yer veren Büyükşehir’e Vatandaşlar Şartlar uygunken neden yapmadınız sorusuyla cevap verdi.

Abonelerden 3 TL bakım bedeli alınmayacak

Maski'nin su abonelerinden alınan 3 TL bakım ücretinin kaldırılması yönündeki madde AK Parti Grubu’nun oylarıyla kabul edildi.

Cengiz Ergün ve Ordusu Turgutlu'da İncelemelerde bulundu

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün Turgutlu Alparslan Türkeş Köprülü Kavşağı'nda incelemelerde bulundu.

Öğrencilere ‘Yangın’ Eğitimi

MANİSA Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı tarafından Ahmetli Şehit Hakkı Erdoğan Çok Programlı Anadolu Lisesi öğretmenleri ve öğrencilerine yönelik olarak yangın eğitimi verildi.

MHP’de Sancılı bekleyiş sona erdi

2019 Mart ayında yapılacak olan yerel seçimler öncesinde çok şey söylendi çizildi.

Başkan Ergün, Yeniden aday gösterildiği için teşekkür etti

MHP Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Sadir Durmaz tarafından aralarında Manisa'nın da bulunduğu 5 büyükşehirin başkan adayları açıklandı.

Turgutlu'da Şehrin En İşlek Caddelerindeki Rezalet!..

Manisa'nın Turgutlu İlçesinde, Yeni Adliye Sarayı önünde ve Altay Meydanında ki görüntüler sürücüleri isyan etme noktasına getirdi. Esnafı ve Vatandaşları ise karara düşündürüyor. Araçlarda meydana gelen hasarlar kamu zararı olmuyor mu? Vatandaşlar çok tepkili.

Manisa büyükşehir belediyesinde 2019'da kimi görmek istersiniz

Manisa büyükşehir belesiyesi başkanı olarak 2019 yerel seçimlerinde kimi aday olarak görmek istersiniz? Kim ne kadar oy alır. Kim partisine ne kadar oy kazandırır ve kaybettir. Yapılacak anketimiz sonrasında ortaya çıkacak sonuçlar şimdiden merak edilmeye başlandı. MHP'li Cengiz Ergün'ün tekrar aday olacağına kesin gözle bakabiliriz. Manisa'da son zamanlarda sıkça adı kulislerde ve sosyal medyada dillendirilen ve Ergün'e rakip olarak görülen Özdağ aday olacak mı? Manisalılar Özdağ'ı istiyor mu? bunların cevaplarının bir kısmı haberimizde diğer bir kısmı ise anketimizle birlikte belli olacak.

Özdağ, 'Bu şehircilik anlamında ayıplı bir durumdur'

AK Parti Manisa Milletvekili Doç. Dr. Selçuk Özdağ, “Ruhunda hiç birşey yoksa, şehir de konuşmaz, sanat da konuşmaz, mimari de konuşmaz; Günümüzün Manisa'sı maalesef Şehircilikte sınıfta kalmıştır. Öncelikle çok ciddi imar ve alt sorunu hala devam ediyor.

Salihli Merkezi'nin Kaderi Değişecek!

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Salihli ilçesine düzenlediği ziyaret kapsamında ilçe merkezinde 25 milyon TL yatırım ile yürütülen 25 kilometrelik yağmursuyu hattı çalışmalarını da inceledi. Başkan Ergün, ilçenin yıllardır kanayan yarası olan yağmursuyu sorununu çözüme kavuşturmak için verdikleri sözü tuttuklarını vurguladı.

Turgutlu'da yol çalışmaları rezaleti

Turgutlu'nun göbeğindeki plansız ve programsız yapılan yol çalışmaları vatandaşları canından bezdirdi. Şehrin içerisinde araç ile neredeyse bir yerden bir yere gitmek imkansız hale geldi. Akşam saatlerinde işten evlerine ulaşmakta zorluk çeken sürücüler bıktık bıktık bıktık diyerek sitemlerini dile getirirken bir sürücü ise Başkan Şirin'e sitemini böyle dile getirdi.

Siz Vatandaşları, 'PERİŞAN' Ettiniz!

ÖZEL HABER; ‘SİZDEN GELENLER’ Haber Merkezimizin WhatsApp  ihbar attı başta olmak üzere sayfalarımıza gelen mesajlara biz yetişemez olduk. Her bir mesaja cevap vermeye çalışıyoruz ancak bu mümkün gibi görünmüyor. Çünkü her geçen gün mağduriyetler artmaya devam ediyor. Turgutlu’da Vatandaşlar ve Esnaf mağduriyetlerini ve dertlerini kimselere anlatamıyor. Esnaf kan ağlıyor. Vatandaşlar isyan ediyor.

BÜYÜKŞEHİR’İN ÖZÜRÜ KABAHATİN’DEN BÜYÜK

MANİSA BÜYÜKŞEHİR’İN MENFAATİ TURGUTLU’DA DEĞİL BERGAMA’ DAYMIŞ Turgutluspor forması giymeye hazırlanan savunma oyuncusu Semih Durmuş’un transferine engel çıkmasının ardından Turgutlu basınında çıkan haberlere basın duyurusu ile cevap veren Manisa Büyükşehir Belediyespor yönetimi menfaatleri doğrultusunda hareket ederek oyuncuyu Turgutlu’ya değil Bergama Belediyespor’a kiralık olarak vereceğini açıkladı.

VATANDAŞ ORHAN,'AÇTI AĞZINI YUMDU GÖZÜNÜ

Turgutlu Eski Belediye Başkanı Ak Partili Serhat Orhan gündeme dair, Yerel bir gazeteye açıklamalarda bulundu.

Vatandaş Kayabaş olarak sizlere ulaşmaya çalışıyorum!

Manisa’nın Turgutlu ilçesinde CHP eski ilçe başkanı Erk Kayabaş basın açıklaması yaptı. Basın açıklamasında Cengiz Ergün ve Turgay Şirin başta olmak üzere görevi ihlal edenler hakkında suç duyurunda bulunduğunu duyurdu.

GENÇOĞLU, SUÇLU GEDİZ A.Ş. DEDİ

Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Yılmaz Gençtürk Turgutlu’da yapılan yol çalışmalarının gecikmesinin, uzamasının 1. nedeninin GDZ Elektrik A.Ş. olduğunu söyledi.

Manisa’nın Suyu Bu Kadar Sağlıklı Olmadı

MANİSA Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Web Tv ekranlarında yayınlanan ‘Başkanla Başbaşa' programında, geçtiğimiz günlerde Manisa Milletvekili Ak Partili Selçuk Özdağ'ın açıklamalarına yanıt verdi. Başkan Ergün, MASKİ Genel Müdürlüğünün kuruluşundan günümüze yapılan analizleri ve sonuçlarını kamuoyu ile paylaşırken, MASKİ kurulmadan önceki İl Özel İdaresi döneminde Manisa'nın köylerinde 2002-2013 yılları arasında bu analizlerin neden yapılmadığını da sordu. Özdağ'ın şebekeye bağlı olmayan cami, okul ve köy çeşmelerinden alınan su numunelerinin analizlerini halkta infial oluşturacak şekilde mikroplu olarak lanse ettiğinin altını çizen Başkan Ergün, ‘Klor seviyesinin düşük olması, asla suyun mikroplu olduğu anlamına gelmez. Halkımızın içi rahat olsun” diye konuştu.

Gedizli;'Ben yaptım oldu anlayışı ile olmuyor'

AK Parti Turgutlu İlçe Başkanı Mürşit Gedizli, Manisa Büyükşehir Belediyesi ve Turgutlu Belediyesi tarafından yürütülen battı çıktı kavşağı nedeni ile kapatılan Selvilitepe yolu ile ilgili, Cengiz Ergün plansız ve programsız çalıştığını iddia ederek;"Ben yaptım oldu anlayışı ile olmuyor Cengiz Başkan"dedi.

Ergün,'Parti rozetini çıkararak, hizmetin siyasetinin olmayacağını vurguladı'

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, internet üzerinden yayın hayatını sürdüren Manisa Büyükşehir Belediyesi Televizyonu’nun canlı yayın konuğu olarak, gündeme ilişkin önemli açıklamalar yaptı. Göreve geldiği günden bugüne parti rozetini çıkararak, hizmetin siyasetinin olmayacağını vurguladıklarını belirten Başkan Ergün, “Bütün piyasa fiyatları, alınan malzemelerdeki artışları yok görerek, siyasi olarak ‘Cengiz Ergün 75 milyon liralık daha fazla yatırım yapmasın diyorlar” dedi.

Gedizli 'Turgutlu'da ki yol çalışmalarını eleştirdi

İlçe Danışma Meclisi toplantısında konuşma yapan İlçe Başkanı Mürşit Gedizli, Manisa büyükşehir beledisinin ve Turgutlu belediyesin...

Ayakkabı Fuarına İddialı Hazırlık!

Manisa Ayakkabı ve Moda Fuarı (MAYFU) 2018 yılında 5. kez kapılarını ziyaretçilere açacak. Fuar hazırlıklarına Manisa Büyükşehir Belediyesi, Ayakkabıcılar Odası ve SNS Fuarcılık’ın ortak çalışmasıyla başlandı. Düzenlenen toplantıda Manisa Büyükşehir Belediye Meclisi MHP Gurup Başkan Vekili Mehmet Güzgülü de yer aldı.

Karataş yazdı; Hayırdır hemşerim, Siz ne ayaksınız?

Haşim Karataş bu haftaki yazısında; Manisa Büyükşehir belediyesi Meclisinde yaşanan ve başkan Ergün'e kurulan kumpası kaleme aldı. Haber Kasaba Gazetesi ve Habererk köşe yazarı bu hafta kaleme aldığı ve yayınlanan yazısında geçtiğimiz hafta eleştirdiği Manisa Büyükşehir Başkanı Cengiz Ergün'ü eleştirmek yerine tam aksine bu kez Başkan Ergün'e sahip çıktı. Herkes dönsün önce aynada kendine bir baksın sonra kurduğu oyunların boşa çıkacağını görecektir...

MHP'den AK Parti ve CHP’ye yaylım ateşi!

Manisa Büyükşehir Belediye Meclisi Kasım Ayı 2. Oturumu, dün akşam gerçekleştirildi. Manisa Büyükşehir Belediye Meclisinin Kasım ayı 2. oturumunda Manisa Büyükşehir Belediyesinin 2018 mali yılı gelir tarifelerine AK Parti ve CHP Grubu’nun oylarıyla reddedildi.

Özdağ Ergün’e; Yalan söyleyen Pinokyo olsun mu?

Özdağ’dan Ergün’e: Yalan söyleyen Pinokyo olsun mu? Manisa'da 17 ilçenin 14’ünün sorunlu çıkmasının ardından AK Parti Manisa Milletvekili Doç. Dr. Selçuk Özdağ bir kez daha Büyükşehir belediyesine seslenerek "yalan söyleyen pinokyo olsun mu?" diye sordu.

Su zammının gündeme alınmasına sosyal medyada tepkiler büyüyor

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün suya zam yapılması talebinde bulundu, Büyükşehir Belediye Meclisi zam yapılmaması konusunda karar verince Manisa'da siyaset suları yeniden ısındı.

Meclis Başkan Ergün’e: “Çok çalıştın, azıcık dur bakalım'

Manisa Büyükşehir Kanunu ile 17 ilçesiyle kalkınmış bir Manisa için çalışmalarını sürdüren MASKİ Genel Müdürlüğü’nün hizmet yağmuruna engel olmak için Büyükşehir Belediye Meclisi’nde AK Parti ve CHP gruplarının aldığı kararlar öne çıktı.

Ergün,'Vatandaşa hizmet birilerini rahatsız etti'

Manisa'da MHP Gurubunun suya istediği yüzde 10'luk zammın reddedilmesi sonrasında başkan Ergün, AK Parti 11 belediye tek tek sayarak "Suya Zam Yoksa Hizmet Yok. Ergün “Bir şekilde yaptığımız hizmetleri, halkımıza ulaşmamızı, sorunları çözmemizi hazmedemeyen bir grup var.” dedi ve ekledi:

Bahçeli,'O bizim sloganımız değil ! Bir daha atmayın'

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Manisa ve ilçelerine kazandırılan yatırım ve hizmetlerin toplu açılışlarını gerçekleştirmek üzere Turgutlu’daydı. Bahçeli konuşmasını yapmak için kürsüye çıktığında konser alanında bulunan gençlerin.....