Manisa Haberi Haberleri

Manisa Haberi Haberleri

Toplam 45 bin 564 Hektar Arazide Toplulaştırma Çalışmaları Devam Ediyor

Türk çiftçisini dünya ile rekabet edebilir bir konuma taşıyabilmek için başlatılan Arazi Toplulaştırma ve Tarla İçi Geliştirme Projesi Ege’de 4 ayrı bölgede devam ediyor.

MHP'li Cengiz Ergün CHP - İYİ Parti ittifakına 'Zillet İttifakı' dedi

Fox Tv'de İsmail Küçükkaya'nın "Çalar Saat" programına konuk olan AK Parti ve MHP'nin ortak adayı Cengiz Ergün CHP ve İYİ Parti ittifakına "Zillet İttifakı" dedi.

Turgutlulu Haşim Karataş Demokrat Gazeteciler ve Yazarlar Derneği ilçe başkanı olarak atandı

Turgutlu’da  yerel gazete olan Haber Kasaba Genel yayın yönetmeni Haşim Karataş Demokrat Gazeteciler ve Yazarlar Derneği ilçe başkanı olarak atandı.

Turgutlu Serhat Orhan ile Şahlanacak

Büyük Birlik Partisi ,Serhat Orhan ve Turgutlu’nun önümüzde 5 yıl için şahlanışına vesile olacak Allah’ın izniyle.

Erdoğan bir mitingde söylenen sözden dolayı, CHP il başkanı hakkında suç duyurusunda bulundu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, CHP Bolu Belediye Başkan adayı Tanju Özcan’ın 5 yıl önce bir mitingde kendisi hakkında söylediği sözleri hakkında Bolu Cumhuriyet Başsavcılığına suç duyurusunda bulundu.

CHP ve İYİ Parti'nin adaylarını Saadet Partisi destekleyecek mi?

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, "CHP ve İYİ Parti'nin Ankara ve İstanbul'da çıkardığı belediye başkan adaylarının Saadet Partisi tarafından desteklenip desteklenmeyeceği soruldu.

Öfke Kontrolü

Depresif, öfkeli, mutsuz, gibi kelimeleri çok sık duymaya başladığımız bir dönemde danışanların pek çoğunda duygularını tanımlama ve kabul etme konusunda çok fazla sorunla geldiğini dile getiren Uzman Klinik Psikolog Ramazan Uslu kritik bazı noktalara parmak bastı.

Vali Deniz ilçe kaymakamları ile bir araya geldi

Manisa Valisi Ahmet Deniz Valilik Brifing salonunda vali yardımcıları ve ilçe kaymakamları ile toplantı yaptı.

Selendi'de Süpriz aday adayı Hasan Karadaş oldu

2019 Mart ayında yapılacak olan yerel seçimlerde AK Parti den Selendi Belediye başkanlığı aday adaylığı için isimler netleşmeye başladı.

Zeynel Yaşar aday adaylığını açıkladı

AK Parti Turgutlu İlçe başkanlığı toplantı salonunda Zeynel Yaşar aday adaylığını kamuoyuna duyurdu.

ANKET ÇALIŞMASI SONA ERMİŞTİR

Haber Kasaba Gazetesi, bugünden itibaren “Manisa’nın en büyük ilçelerinden biri olan Turgutlu’da hangi ismi AK Parti’den Belediye Başkan adayı olarak görmek istediğinizi belirliyor.

CHP Genel Merkezi önünde eylem yaptı

CHP Keçiören İlçe Teşkilatı üyesi Abbas Canyurt, evinden getirdiği koltukla CHP Genel Merkezi önünde eyleme imza attı.

Maaşlı basın danışmanı Murat İde'ye sormak gerek?

İYİ Parti Genel başkanının maaşlı basın danışmanı ve Yeniçağ gazetesi köşe yazarı, Dev- Sol sevici, Eski solcu, Şarkıcı, Eski Bengü Türk Genel Yayın Yönetmeni, Murat İde hakkında yaptığımız habere iğrenç hakaretlerle güya cevap verdi.

Akkal ve ailesi oyunu kullandı

İYİ Parti Manisa Milletvekili Adayı Tamer Akkal ve Ailesi TOKİ ilköğretim okulu 1144 nolu sandıkta oy kullandı. 

Alaşehir modern bir tesise kavuşacak

MASKİ Genel Müdürlüğü, Alaşehir merkeze hizmet veren ve ekonomik ömrünü tamamlamış atık su arıtma tesisinin yerine yenisini inşa etmek için çalışmalara başladı. 25 milyon TL yatırım bedeli inşa edilen tesis ile Alaşehir, modern bir tesise kavuşacak.

Hakkari’nin Çukurca ilçesine obüs toplarının sevkıyatı yapıldı

Irak’ın sıfır noktasında bulunan Hakkari’nin Çukurca ilçesinde sınır boylarına tırlarla fırtına adı verilen obüs toplarının sevkıyatı yapıldı.

Kuzey ve Güney Kore nükleer silahsızlanma konusunda anlaştı

Kuzey ve Güney Kore, Kore Yarımadası'nın nükleer silahlardan arındırılması taahhüdünün uygulanması için gereken adımları görüşmek üzere 16 Mayıs'ta üst düzey görüşmeler yapma konusunda anlaştı.

13 terörist etkisiz hale getirildi

Kuzey Irak’ta düzenlenen hava harekatında 13 terörist etkisiz hale getirildi.

559. Çağlak Festivali 8. Briç Turnuvasında 160 sporcu

Akhisar Belediyesi ve Akhisar Belediyespor'un düzenlediği, sponsorluğunu Karabulut Şirketler Grubunun yaptığı 559. Çağlak Festivali 8. Briç Turnuvası Akhisar Belediyesi Hüsnü Kahraman Kültür Parkı Yaşam alanı Gölet Büyük salonunda yapıldı.

17. Yüzyıla ait 30 kiloluk top

Kars’ta tarihi hamamda yapılan restorasyon çalışmalarında 17. yüzyıla ait 30 kiloluk top güllesi bulundu. Osmanlı-Rus savaşı döneminden kaldığı tahmin edilen top güllesi restorasyon çalışmalarını yürütenleri heyecanlandırdı.

Akşener, Manisa'da Konuştu, Aklını başına al Erdoğan!

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Manisa'da partisinin il başkanlığının açılışı için geldiği Manisa'da çok sert sözlerle Erdoğan ve YSK Başkanı'na tepkisini gösterdi.

TUTSO AYDIN’LA YENİDEN DEVAM DEDİ

MANİSA Turgutlu Sanayi ve Ticaret Odası  (TUTSO)’ yönetim kurulu başkanı ve meclis başkanı belli oldu.

Kılıçdaroğlu, 'Adaletin çöktüğü bir Ülkede Adelet'mi arayacağız'

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu partisinin grup toplantısında konuşuyor.

Afrin'de çıkan çatışmalarda 8 Askerimiz Şehit

Afrin'e Zeytin Dalı Harekatı'nın 41. gününde son dakika şehit haberleri geldi. TSK'dan yapılan açıklamada, Afrin'deki 1083 rakımlı tepede 100 kişilik PYD/YPG'li terörist grubu, tünellerden çıkarak ağır silahlarla askerlere saldırdı. Saldırıda, 8 askerin şehit olduğu, 26 güvenlik görevlisinin yaralandığı açıklandı. Operasyonlarda 22 terörist öldürüldü, 2 terörist ise sağ olarak yakalandı. Teröristlerin saldırısında bir ATAK helikopteri de isabet aldı. 1083 rakımlı tepede hakimiyet sağlandı

ABD tehdit etti: Hedefte o ülkeler var!

ABD, Kuzey Kore'yi nükleer füze programlarından vazgeçmeye zorlamak için en büyük yaptırım paketini uygulamaya hazırlanırken ABD Başkanı Donald Trump, "Adımlar işe yaramazsa, dünya için çok, çok talihsiz ve tehlikeli olabilir" açıklamasını yaptı.

İttifak oy pusulası nasıl olacak?

AK Parti ve MHP'nin uzlaşmasıyla hazırlanan ittifak teklifinin ardından oy pusulasının nasıl olacağı merak ediliyordu. Teklifin maddelerinde tarifi yapılan oy pusulasının bir örneği ortaya çıktı.

Afrin ve Hakkari'de 2 asker şehit

TSK: Hakkâri/Şemdinli bölgesinde, bölücü terör örgütü mensupları tarafından gerçekleştirilen silahlı saldırı sonucunda bir kahraman silah arkadaşımız şehit olmuş, bir silah arkadaşımız yaralanmıştır. Zeytin Dalı Harekâtı kapsamında icra edilen operasyonlarda ise bir kahraman silah arkadaşımız şehit olmuştur.

Afrin'de mücadele eden Mehmetçiğe 2 Adet Tosun

Besicilik yapan esnaf tarafından 2 adet büyükbaş tosun Afrin'de mücadele eden Mehmetçiğe hediye olarak gönderildi.

TSK'dan Afrin açıklaması geldi! 'Şehit sayısı 11 oldu'

TSK'dan yapılan açıklamada, Zeytin Dalı Harekâtı'nda bugün 5 Mehmetçiğin şehit olduğu, 9 askerin de yaralandığı belirtildi.