Kervansaray Düğün Salonu Haberleri

Kervansaray Düğün Salonu Haberleri

Kervansaray Düğün Salonu Çalışanlarından Ramazan Bayramı Mesajı

Turgutlu Kervansaray Düğün Salonu işletmecisi İbrahim Bilen ve Çalışanları, Ramazan Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı.

Kervansaray Düğün Salonundan kampanya üzerine kampanya!

Kervansaray Düğün Salonu İşletmecisi Turgutlu’nun tanınmış müzisyenlerinden İbrahim BİLEN, Kasım, Aralık, Ocak, Şubat, Mart ayları kampanya yapmayı gelenek haline getirdi.

Kervansaray Düğün Salonu, ‘Ramazan Ayı Manevi Huzur İklimidir’

Kervansaray Düğün Salonu İşletmecisi İbrahim Bilen, Ramazan ayı nedeni ile bir kutlama mesajı yayımladı. Bilen, yayımladığı mesajında “Ramazan değişim ve dönüşüm, tam bir kurtuluş ve yeniden doğuş ayıdır.

İBRAHİM BİLEN BERAT KANDİLİNİ KUTLADI

Kervansaray Düğün Salonu işletmecisi ve Turgutlu’nun tanınmış Müzisyenlerinden İbrahim Bilen, ‘Berat Kandili dolayısıyla yayımladığı mesajda Berat Kandilinin arınmak ve bağışlanmak için çok önemli bir fırsat olduğunu dile getirdi.

Kervansaray Düğün Salonu sezonu açtı

Yaz aylarının gelmesiyle düğün sezonu açıldı. Düğün sezonunun başlamasıyla bazı sektörlerde de hareketlilik başladı. Dünya evine girecek çiftler ilk olarak esnafların kapılarını çalmaya başladı.

Kervansaray Düğün Salonu’ndan Mevlid Kandili mesajı

Manisa'nın Turgutlu ilçesi Kervan Yolu üzerinde faaliyetlerini sürdüren, 'Kervansaray Düğün Salonu, Mevlid Kandili nedeniyle mesaj yayımladı.

Kervansaray Düğün Salonu'nda İlginç Kampanya; Dikkat!...

Kervansaray Düğün Salonu Şehrin merkezinde her yerden yürüme mesafesinde, Turgutlulu Vatandaşların gözdesi olmaya devam ediyor.

Sevilen Müzisyen İbrahim Bilen, 30 Ağustos Mesajı Yayımladı

Turgutlu'nun sevilen müzisyenlerinden Kervansaray Düğün Salonu işletmecisi İbrahim Bilen, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Eğlence Dünyasının Tanınan İsmi İbrahim Bilen'den kurban bayramı mesajı

Kervansaray Düğün Salonu İşletmecisi İbrahim Bilen, bir mesaj yayımlayarak tüm Turgutlu halkının ve İslam Alemi’nin yaklaşan Kurban Bayramı’nı kutladı.

Kervansaray Düğün Salonu ile en özel günlerinizi, hayallerinizde ki gibi yaşayın ve yaşatın

TURGUTLU Kervansaray Düğün Salonu beklentilerinizi gerçeğe dönüştüren detaylara önem veren, güler yüzlü ve yüksek müşteri memnuniyetini hedefleyen organizasyon firmaları kıyasıya yarış halinde. Kervansaray Düğün Salonu ailesi de bu seçkin organizasyon şirketleri arasındaki yerini kısa zamanda alarak sİzlere hizmet vermektedir.

Kervansaray Düğün Salonu Çalışanlarından Ramazan Ayı Mesajı

Turgutlu Kervansaray Düğün Salonu İşletmecisi İbrahim Bilen ve Düşün Salonu Çalışanları Ramazan ayı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı.