Jandarma Haberleri

Jandarma Haberleri

Ahmetli İlçe Jandarma Komutanlığı ve Manisa TÜVTÜRK işbirliği takdir topladı

Ahmetli İlçe Jandarma Komutanlığı, Trafik Tim Komutanlığının koordineli bir şekilde Manisa TÜVTÜRK Gezici Muayene görevlileriyle organize ettiği vize işlemleri başarıyla gerçekleşti

JASAT'ın Gözaltına Aldığı 15 Kişiden 2'si Tutuklandı

Manisa'nın Turgutlu ilçesinde haklarında arama kararı bulunan 15 kişi Turgutlu Jandarma Dedektifleri (JASAT) tarafından gözaltına alındı.

AK Gençler Güvenlik Güçlerini Unutmadı

AK PARTİ Manisa İl Gençlik Kolları Başkanı Ender GÖK ve Yönetim Kurulu Üyeleri sokağa çıkma kısıtlaması kapsamında da görevlerinin başında olan Polis ve Jandarma teşkilatlarına moral ziyaretinde bulundular

Ekipler, Turgutlu Askerlik Şube Başkanlığı, Turgutlu Denetimli Serbestlik Müdürlüğü, İlçe Jandarma Komutanlığı, Urganlı Jandarma Karakolu, Urganlı Gar Şefliği, Urganlı Sağlık Ocağı, Turgutlu Cezaevi ve ilçedeki dolmuş duraklarının dezenfekte işlemlerini g

Korona virüs ile mücadelesi ara vermeden sürdürüyor. Temizlik İşleri Müdürlüğü Ekipleri tarafından yürütülen çalışmalarla pek çok noktanın dezenfekte işlemleri gerçekleştirildi.

Sene-i Devriyesinde Mevlid-i Şerif Programı düzenledi

Turgutlu Kaymakamı Ali YILMAZ, Şehid Jandarma Uzman Çavuş Ali ŞAHİN’in Sene-i Devriyesi Münasebetiyle Düzenlenen Mevlid-i Şerif Programına Katıldı

Yaya Öncelikli Trafik Yılı kapsamında yapılan denetimler arttırıldı

Manisa'nın Turgtulu İlçesinde 'Öncelik Hayatın, Öncelik Yayanın' sloganıyla İlçe Emniyet Müdürlüğü ve İlçe Jandarma Komutanlığı tarafından 4-10 Mayıs Trafik Haftası için düzenlenen etkinliğe gerçekleştirildi.

Yapılan denetim yaklaşık yarım saat sürdü

Vali Ahmet Deniz, Yılbaşı öncesi Jandarma Trafik ekiplerinin helikopterle yaptığı denetime nezaret etti.

Manisa'da Jandarmalar Yeminlerini ettiler

Manisa Büyükşehir Belediye Meclisi MHP Grup Başkanvekili Mehmet Güzgülü, Jandarma Komutanlığı’nda düzenlenen yemin törenine katıldı.

Türkiye Şehitleri ebediyete uğurladı

Şırnak’ta Şehit olan Jandarma Uzman Çavuş Ömer Doğan ise memleketi Mersin’de vatan toprağına emanet edildi.

Tunceli'de şehit olan askerleri törenlerle memleketlerine uğurladılar

Tunceli’de dün akşam olumsuz hava koşulları nedeniyle operasyon bölgesinden hastaneye kaldırılan ve şehit düşen 2 jandarma personeli Elazığ’da düzenlenen törenle Mersin’e uğurlandı.

Turgutlu'da Jandarma'dan Şafak Operasyonu

Manisa'nın Turgutlu ilçesine bağlı Çepnidere Mahallesi'ne İlçe Jandarma'dan ŞAFAK Operasyonu, Uzun Süredir Firari Olan Bir Şahıs Şafak Operasyonuyla Göz Altına Alındı

Jandarma aracı kaza yaptı:1 şehit 2 yaralı

Erzincan’ın İliç ilçesinde jandarma aracının yoldan çıkması sonucu meydana gelen trafik kazasında 1 jandarma personeli şehit oldu, 2 jandarma personeli yaralandı.

Hakkari’de 3 terörist daha öldürüldü

İçişleri Bakanlığı: "İç güvenlik operasyonları kapsamında Hakkari merkez ilçesi Kavaklı köyü kırsalında Jandarma İHA ile 3 BTÖ mensubu tespit edilmiştir. Söz konusu bölgeye yapılan hava destekli operasyonda 3 terörist etkisiz hale getirilmiştir"

Şırnak’ta operasyonda 5 terörist daha...

Şırnak Bestler Dereler bölgesinde devam eden Şehit Jandarma Istihbarat Astsubay Kıdemli Çavuş Mustafa Kozak operasyonunda 5 terörist daha etkisiz hale getirildi. 8 Haziran’dan bu yana devam eden operasyonda toplam 19 terörist etkisiz hale getirildi.

Bakan Soylu'10 bin polis alımımız Eylül ayında gerçekleşecek'

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, 'Şuanda 10 bin polis ilanına daha çıktık. Bu yıl itibari ile zaten 25 bin jandarma alımımız var. Yine bir 10 bin polis alımımızda eylül ayında gerçekleşecek" dedi.

Vali Güvençer, FETÖ Davasında Tanık Olarak Dinlendi!

Manisa’da, Fetullahçı Terör Örgütü’nün (FETÖ) darbe girişimine ilişkin soruşturma kapsamında tutuklanan eski İl Jandarma Komutan Vekili albay Ahmet Çiçek ve eski Yunusemre İlçe Jandarma Komutan Vekili teğmen Salih Uyar’ın da aralarında bulunduğu 7 sanığın yargılanmasına devam edildi.

Jandarma karakoluna roketle saldırdılar

Şanlıurfa'nın Halfeti ilçesinde terör örgütü mensuplarınca jandarma karakoluna düzenlenen roketli saldırıda 2 asker hafif yaralandı

Tohumlar Gelecek Nesiller İçin El Değiştirdi

Turgutlu Belediyesi ve Turgutlu YAŞAMDER işbirliği ile geçen yıl birincisi düzenlenen Yerel Tohum Takas Etkinliği’nin 2.si için gerçekleştirildi. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan etkinliğin içerisinde yer alan halk oyunları ve konser iptal edilerek Şırnak’ta şehit olan Jandarma İstihbarat Astsubay Kıdemli Çavuş Mustafa Kozak rahmet ve minnetle anıldı, tohumlar gelecek nesiller için el değiştirdi.

Beyler...'Şehit Cenazesinde Bu Kadar Komik Olan Ne?'

Şırnak'ta terör örgütü PKK'ya yönelik operasyonda teröristlerce döşenen el yapımı patlayıcının infilak etmesi sonucu şehit olan Jandarma Astsubay Kıdemli Çavuş Mustafa Kozak'ın Cenazesinde yaşanan bu talihsiz hadise vicdanları yaraladı.

Manisa Şehit Jandarma Astsubay Kozak'ı son yolculuğuna uğurladı

Şırnak'ta terör örgütü PKK'ya yönelik operasyonda teröristlerce döşenen el yapımı patlayıcının infilak etmesi sonucu şehit olan Jandarma Astsubay Kıdemli Çavuş Mustafa Kozak, memleketi Manisa'nın Salihli ilçesinde son yolculuğuna uğurlandı.

MANİSA YA ŞEHİT ATEŞİ DÜŞTÜ

Şırnak'ta şehit düşen Jandarma Üst Çavuş Sadık Akın'ın (36) 5 gün önce izinden döndüğü ortaya çıktı.

Direksiyon Hakimiyetini kaybeden jandarma aracı takla attı' 3 yaralı

Manisa’da direksiyon hakimiyetini kaybeden jandarma minibüsünün takla atması sonucu

Salihlili Şehit son yolculuğuna uğurlandı

DİYARBAKIR'ın Hani ilçesinde bölücü terör örgütü PKK mensuplarınca düzenlenen silahlı saldırıda şehit olan Jandarma Uzman Çavuş Sergen Çakmak, memleketi İzmir'de düzenlenen törenin ardından toprağa verildi.

Jandarma Özel Harekat (JÖH) ve Polis Özel Harekat (PÖH) timleri, Afrin görevinde

Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) tarafından yürütülen Zeytin Dalı Harekatı kapsamında bir süre önce Türkiye'nin dört bir yanından bölgeye gönderilen Jandarma Özel Harekat (JÖH) ve Polis Özel Harekat (PÖH) timleri, Afrin kırsalındaki operasyonlara destek veriyor.

JÖH ve PÖH Hassa'dan Afrin'e girdi

İçişleri Bakanlığı Müşterek Görev Merkezi'nde toplanan Jandarma ve Polis Özel Harekat timleri, Zeytin Dalı Harekatı kapsamında Kilis Gülbaba ve Hatay Hassa sınırından Afrin'e geçti.

Süleyman Soylu Müşterek Görev Merkezi'nde

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Zeytin Dalı Harekatı'nda görev yapacak jandarma, polis ve güvenlik korucularının bulunduğu Gaziantep'in İslahiye ilçesindeki Müşterek Görev Merkezi'ni ziyaret etti.

Firari Cinayet Zanlısı Yakayı Ele Verdi

Turgutlu'da tabanca ile vurularak öldürülen S.S. (41) isimli şahsın cinayet zanlısı olduğu iddia edilen kişi jandarma tarafından...