Iyi Parti Turgutlu Haberleri

Iyi Parti Turgutlu Haberleri

İYİ Parti Turgutlu Belediye Başkan Adayı Orhan, ‘Daha güzel bir TURGUTLU hedefine birlikte koşalım’

İyi Parti Turgutlu Belediye Başkan Adayı Orhan, 2024 yerel seçimleri yaklaşırken çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. İYİ Parti’nin Turgutlu Belediye Başkan adayı Ahmet Orhan, Haber Kasaba Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Haşim Karataş’ın sorularını yanıtladı.

Başkan Adayı Orhan, ‘Cumartesi Pazarını Ziyaret Etti’

Günlük yoğun programlarından bulduğu her fırsatta hemşeriyle bir araya gelen İYİ Parti Turgutlu Belediye Başkan Adayı Ahmet ORHAN, Cumartesi Pazarı esnafını ziyaret etti.

Başkan Ertaş Güven Tazeledi

İyi Parti Turgutlu İlçe Başkanlığı ilk kongresini dün Turgutlu Koza Parkında gerçekleştirdi.

İyi Parti başkan adayı Özben'den tanışma kahvaltısı düzenledi

İYİ Parti Turgutlu İlçe Teşkilatı'nın yaklaşan kongresine kısa bir zaman kala, ilçe başkanlığı için adaylığını açıklayan Mimar Gülnur Özben ve yönetim kurulu üye adayları ile tanışma kahvaltısında bir araya geldi.

İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Ümit Özdağ Turgutlu’ya geliyor

İYİ Parti Turgutlu İlçe başkanlığının öncülüğünde gerçekleşecek olan,  ‘Yerel Seçimlere Doğru Türkiye ve İYİ Parti’ başlıklı konferans düzenlenecek.

İYİ Parti'den dev 'andımız' pankartı

İYİ Parti Turgutlu İlçe Teşkilatı binası önüne‘Andımız’ın yazılı olduğu dev bir pankart asıldı.

Nilay Yaşır’dan gazetemize ziyaret

İYİ Parti Turgutlu İlçe Başkanı Av.Nilay Yaşır ve yönetimi, ‘21 Ekim Dünya Gazeteciler Günü münasebetiyle Haber Kasaba Gazetesi'ni ziyaret ederek gazete çalışanlarının bu özel gününü kutladı.

Başkan Yaşır, Mahalle Ziyaretlerine Start verdi

İYİ Parti Turgutlu İlçe Başkanı Av. Nilay YAŞIR Söz Verdiği Gibi Mahalle Ziyaretleri yapmaya başladı.

İYİ Parti Turgutlu İlçe Teşkilatı dur durak bilmiyor...

Erken seçime kısa bir süre kala, İYİ Parti sahadaki çalışmalarına hız verdi. Turgutlu İlçe teşkilatına İYİ Parti Manisa Milletvekili Aday Adayı Hasan Eryılmaz'da eşlik etti. Eryılmaz Turgutlu'da büyük bir ilgiyle karşılandı.

Filistin halkının barış çağrılarına İsrail yine kan dökerek karşılık vermiştir

İYİ Parti Turgutlu İlçe Başkanı Av. Nilay YAŞIR İsrail Devleti'nin Filistinli Müslümanlara Saldırılarına Yönelik Kınama Mesajı Yayınladı.

Başkan Yaşır’dan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı mesajı

İYİ Parti Turgutlu Kurucu İlçe Başkanı Av.Nilay Yaşır, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Turgutlu İYİ Parti İlçe Başkanlığından Açıklama!...

İYİ Parti Turgutlu İlçe Başkanlığı Erken Seçim, İYİ Parti'nin Seçime Katılımı ve Meral Akşener'in Manisa Mitingine Davet ile ilgili bir yazılı açıklama yayınladı. Açıklama'da; Bu açıklama akabinde, yandaş medya ve kalemşörleri tarafından gerçeğe aykırı ve asılsız haberlerle bilgi kirliliği yaratılarak, İYİ Parti’nin 24 Haziran 2018 tarihinde yapılacak olan...

Başkan Yaşır’dan Polis Haftası mesajı

İYİ Parti Turgutlu İlçe Başkanı Nilay Yaşır, 'Polis Haftası nedeniyle kutlama mesajı yayınladı.

Başkan Yaşır, 'İşyerlerini Ziyaret edip kadınlarla bir araya geldi

İYİ Parti Turgutlu İlçe Başkanlığı 8 Mart Dünya Kadınlar Günü Dolayısıyla Turgutlu’da Faaliyet Gösteren iş yerlerini Ziyaret etti ve kadınlarla bir araya geldi.

İYİ Parti Turgutlu Kaymakamı Uğur Turan'ı Ziyaret Etti

İYİ Parti Turgutlu İlçe Başkanı Nilay YAŞIR ve yönetim kurulu üyeleri Turgutlu Kaymakamı Uğur TURAN’ı ziyaret ettiler.

İYİ PARTİ TURGUTLU 1. OLAĞAN KONGRESİNİ YAPTI

İYİ Parti Turgutlu ilçe teşkilatı 1. Olağan Kongresini gerçekleştirdi.

CHP ve İYİ Parti Aynı Çatı Altında Buluştu

Manisa'nın Turgutlu İlçesinde CHP Manisa Milletvekili Dr. Tur Yıldız Biçer, CHP Turgutlu İlçe Başkanı Yakup Çilel, İYİ Parti Manisa İl Başkanı Tamer Aklal, İYİ Parti Turgutlu İlçe Başkanı Nilay Yaşır, ve partilerin yöneticileri ayrıca bölgeye gelen...

Saadet Partisi'nden İYİ Parti'ye ziyaret

Saadet Partisi Turgutlu İlçe Başkanı Abdullah Güzel kurucu olarak yeni atanan İYİ Parti Turgutlu İlçe Başkanı Nilay Yaşır ve yönetimini ziyaret etti.

AFRİN GAZİ’SİNE DOĞUM GÜNÜ SÜRPRİZİ

TSK'nın Afrin’de düzenlediği Zeytin Dalı Harekatı kapsamında yaralanan Piyade Uzman Çavuş Talat Yıldız’ın taburcu olmasının ardından İYİ Parti Turgutlu İlçe Başkanlığı tarafından evinde ziyaret edildi.

İYİ PARTİ'DEN KAHRAMAN ASKERE ZİYARET

Afrin’de yaralanan Turgutlulu Gazi Talat Yıldız’ı İYİ Parti Turgutlu İlçe Başkanı Nilay Yaşır ve yönetimi tedavi gördüğü Turgutlu Devlet Hastanesinde ziyaret etti.

Başkan Yaşır, 'Engellemelere, baskılara, tehditlere rağmen'

Manisa’nın Turgutlu İlçesinde kısa bir süre önce ataması gerçekleştirilen ve faaliyetlerine başlayan İYİ Parti Turgutlu İlçe Başkanı Av.Nilay Yaşır, Baskılara ve engellemelere boyun eğmeyeceklerini sosyal medya hesabı üzerinden duyurdu.

İYİ Parti'nden 10 Ocak Gazeteciler Gününde Gazetemize ziyaret

İYİ Parti Turgutlu İlçe Başkanı Nilay Yaşır, ve İYİ Parti Turgutlu teşkilatı, 10 Ocak Gazeteciler Günü nedeniyle gazetemizi ziyaret bulunarak, Gazeteciler Günümüzü kutladılar.

Başkan Yaşır 10 Ocak Gazeteciler Gününü Kutladı

İYİ Parti Turgutlu İlçe Başkanı Nilay YAŞIR 10 Ocak Gazeteciler Günü dolayısıyla yazılı bir mesaj yayınladı. Yaşır Mesajında Demokrasilerin olmazsa olmazı hiç şüphesiz Basın ve Medya faaliyetleridir. Hür ve bağımsız basın çoğulcu yönetimlerin...

İYİ PARTİ İLÇE BAŞKANLIĞINA NİLAY YAŞIR ATANDI

İYİ Parti Turgutlu Kurucu İlçe Başkanlığı’na Turgutlulu Avukat Nilay Yaşır atandı.