Ittifak Haberleri

Ittifak Haberleri

Başkan Akın'dan Cumhur İttifakı'na Gece Mesajı

Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın, sosyal medya hesabından gece yarısı yaptığı paylaşımla, AK Parti ve MHP İlçe Başkanları ile Belediye Meclis üyelerini eleştirdi.

Onur Hareketi Ve Lideri Türkiye Genelinde Büyük İlgi Görüyor

Cumhur ve Millet ittifakın’dan umduğunu bulamayanlar ONUR HAREKETİ öncülüğünde kurulan ONUR İTTİFAKI etrafında kenetlenmeye devam ediyor.

Turgutlu Cumhur İttifakında Çatlak!

Cumhur İttifakı Meclis Üyeleriyle Cengiz Ergün Arasına Kara Kedi Mi Girdi?

Cumhur İttifakını yaşatma iradesi malum çevreleri çileden çıkarmış

23.Dönem Manisa MHP Milletvekili ve Haber Kasaba Gazetesi köşe yazarı Ahmet Orhan ' Dünyayı Bahçeli İle Okumak' başlıklı bir yazı kalem aldı.

'Milli İttifak' yeni iktidar alternatifidir

Habererk köşe yazarlarından İsmail Türk, "Milli İttifak" yeni iktidar alternatifidir" başlıklı bir yazı kaleme aldı. Türk yazısında Yeni iktidarı, yeni ittifaklar üzerinden oluşturma düşüncesinden yola çıkarsak ilk cevabını arayacağımız soru şu olmalı: "MHP, İYİ Parti ve BBP önümüzdeki seçimlerde aynı ittifak çatısı altında buluşabilir mi?" dedi.

Başkan Akın, Bu bir şov değil, öğrencilere katkı sunuyoruz, bunun şovunu ben yapmam!

MANİSA Turgutlu Belediyesi Şubat ayı meclis toplantısında Cumhur ittifakı meclis üyesi ve başkanı Çetin Akın arasında şov polemiği yaşandı.

Başkan Akın;’Geçen dönem 8.60 TL’ye ihale edilen taş döşemeyi 3.49 TL’ye ihale ettik’

Turgutlu belediyesinde yaşanan gelişmeler kamuoyunun meraklı bakışları ve endişeleriyle gündemden düşmüyor. Başkan Akın’nın geçen dönem 8.60 TL’ye ihale edilen taş döşeme işini 3.49 TL ye yapmış olması kamu zararını ortaya koyarken, bir diğer yandan belediyede cumhur ittifakının başkan akına tehdit misali memur sözleşmelerinin uzatılması konusunda baskı yapıp pazarlığa zorladığı ve verdikleri sözleri tutmadıkları ortaya çıktı.

Manisa Halkı Su İndirimi İstiyor

Millet İttifakının Ankara ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanları Vatandaşın ekonomisine katkı olsun diye suya yarı oranında indirim yaparken, Cumhur İttifakı MHP’li belediye başkanı Cengiz Ergün’’ün Manisalılardan P'nin üzerinde oy almasına rağmen suya zam yapması tepkilerin büyümesine neden oldu.

19 Mayıs Kurtuluş'a Giden Yol

Dünya tarihinin en kanlı savaşlarından biri olan 1. Dünya Savaşında Osmanlı İmparatorluğu İttifak Devletleri denilen Almanya, Avusturya-Macaristan, Bulgaristan’ın yanında yer alarak, İtilaf Devletlerine; İngiltere, Fransa, Rusya ve İtalya’ya karşı savaşmıştır. Savaşın ilk yıllarında Karadağ, Sırbistan ve Romanya daha sonraki yıllarda da ABD, Japonya, Yunanistan, Belçika, Portekiz İtilaf Devletlerinin yanında savaşa katılmıştır.

İstanbulun Düşündürdükleri, Türkiye yine tarihi bir dönemeçtedir

Gazetemiz köşe yazarlarından 23.Dönem MHP Manisa Milletvekili Ahmet Orhan, 16 Nisan referandumu, 24 Haziran Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği Genel Seçimleri ve son olarak 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimi olmak üzere millet iradesine başvurulan her seçimin Cumhur İttifakının zaferiyle neticelenmesine rağmen zillet ittifakı bileşenleri tarafından yaratılmak istenen algıya dikkat çekmiştir.

GÖZLER TURGUTLU BELEDİYESİ’NE ÇEVRİLDİ

Alaşehir Belediye Başkanı Ahmet Öküzcüoğlu, belediyenin borçlarının içeren dev pankartı belediye binasına asarak vatandaşların bilgisine sunması sonrası benzer bir olayın Turgutlu’da olup olmayacağı merak konusu olurken, Gözler Millet İttifakının adayı Çetin Akın ve Turgutlu Belediyesi’ne çevrildi.

Turgutlu’da Ortaya çıkan tablo bu? Cumhur İttifakı: 1 Millet İttifakı: 0

Turgutlu Belediye Meclisinin İlk toplantısında tam anlamıyla şok yaşandı, dakika 1 gol 1. O gol de CHPli Çetin Akın’ın koruduğu Millet İttifakının kalesine atıldı.

Manisa büyükşehir belediyesi mazbatasını aldı

Cumhur İttifakı'nın MHP'li Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı adayı olarak girdiği 31 Mart 2019 Mahalli İdareler Genel Seçimleri'nde yeniden başkanlığa seçilen Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Manisa Adalet Sarayı'nda düzenlenen törenle mazbatasını aldı.

Çetin Akın Hizmet için Mazbatasını almayı bekliyor

31 Mart 2019 Pazar günü yapılan yerel seçimde aldığı 36 bin 896 oy ile Turgutlu’nun yeni başkanı seçilen Millet İttifakı adayı CHP’li Çetin Akın artık mazbatasını bekliyor.

Cangiz Ergün Tarih Yazdı; Başarısını bir kez daha kanıtladı

MANİSA Büyükşehir Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı'nın adayı MHP'li Cengiz Ergün, resmi olmayan sonuçlara göre seçimi önde tamlamladı.

Bu seçimi gönüllere gire gire hep birlikte kazandık

Turgutlu Millet ittifakı adayı Çetin Akın Son aldığımız bilgilere göre 450 oy farkla seçimi kazanmış bulunmaktayız dedi.

Şirin'e 1 Nisan şakası: ‘Turgay Şirin'i ittifakta kurtaramadı’

Manisa’nın Turgutlu ilçesi sillesini Şirin’e vurdu: Siyaset sahnesinden silinen Şirin bundan böyle adliyenin yollarını aşındıracak gibi gmrünüyor...

Çetin Akın,'Bu memlekete barışı, huzuru, kardeşliği getirene kadar gece gündüz demeden çalışacağım'

Millet İttifakı Turgutlu'da Ergenekon mahallesinde yaptığı mitingde birlik beraberlik mesajı verdi. Mitinge Büyükşehir Adayı Orkun Şıktaşlı ile beraber CHP Manisa Milletvekili Bekir Başevirgen, CHP İl Başkanı Semih Balaban, İYİ Parti İl Başkanı Hasan Eryılmaz ve binlerce vatandaş katıldı. Mitingde Şırnak'ın Silopi İlçesinde otobüsün devrilmesi sonucu şehit olan askerimiz için fatiha okunarak başlandı. Ayrıca Millet İttifakı'nın mitinginde ve seçim araçlarında gün boyunca müzik yayını yapılmadı.

ŞEHZADELER İLÇESİ SİYASİ ARAŞTIRMA RAPORU

Gezici Araştırma Şirketi’nin hazırladığı Şehzadeler ilçesi anket sonuçları açıklandı. Hazırlanan anket verilerine göre Millet İttifakı’nın adayı İsa Özdemir yüzde 55,2 ile Cumhur İttifakı’nın adayı Ömer Faruk Çelik ise 42.1 oranında gösterildi.

Urganlı Evladına Sahip Çıktı

Millet İttifakı Turgutlu Belediye Başkan Adayı Çetin Akın baba ocağı Urganlı’yı ziyaret etti. Binlerce kişi Çetin Akın’ı bağrına bastı.