Intihar Haberleri

Intihar Haberleri

Rektör Prof. Dr. Şafak Ertan Çomaklı: 'Tehlikeli dijital oyunlar, uyuşturucu kadar tehlikelidir'

Anadolu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Şafak Ertan Çomaklı, Trabzon’da 14 yaşındaki Tuana Ş.’nin intiharı sonrasında gündeme gelen tehlikeli dijital oyunlar hakkında, “Tehlikeli dijital oyunlar, uyuşturucu kadar tehlikelidir” ifadesini kullandı.

Yine bir intihar, Yine Turgutlu, Yine yüreklere ateş düştü

Manisa'nın Turgutlu ilçesi uzun süredir İntihar vak'alarına tanıklık ediyor. Turgutlu'da bugün yaşanan bir intihar olayı daha şaşkınlık yarattı. İntihar olaylarının artması kafalarda karışıklığa neden olurken intiharların neden yaşandığı halen bilinmiyor.

Esenkent Köprüsünde intihar girişimi

Esenyurt’ta ailevi sorunları olan bir kişi TEM Otoyolu üzerindeki Esenkent Köprüsüne çıkarak intihar girişiminde bulundu. Müzakereci polisin iknası üzerine şahıs köprüden indirilirken, TEM otoyolunda trafik durma noktasına geldi.

Turgutlu’da bir kişi intihar etti

Manisa'nın Turgutlu ilçesinde kısa bir süre öncede borçlarından dolayı bir kişi intihar ederek canına kıymıştı. Şimdide eski belediye çalışanı hayatına son verdi.

Köprüdeki intiharı Yıldırım önledi

AKP'nin TBMM Başkan Adayı ve son Başbakan Binali Yıldırım, Temmuz Şehitler Köprüsü’ndeki intihar girişimini görünce konvoyunu durdurdu. Köprüden atlamak isteyen vatandaşı ikna eden Yıldırım, bu kişiyi Kültür ve Turizm Bakanı Numan Kurtulmuş'un kızının nikah törenine götürdü.

FETÖ'den açığa alınan yüzbaşı, askerlik şubesi önünde intihar etti

zmir'de FETÖ soruşturması kapsamında açığa alınan yüzbaşı Fatih Uğur K., daha önce görev yaptığı askerlik şubesinin önüne gelerek intihar etti.

Manisa'da bir garip İntihar daha!

Manisa'da 2 çocuklu bir ailenin kızı olan 18 yaşındaki S.C. kendini evde kimsenin olmadığı bir sırada evlerinin tavanına iple asarak intihar etti.

CANLI YAYINDA KAN DONDURAN İNTİHAR!

KENDİNİ CANLI YAYINDA ASTI Manisa’nın Soma İlçesinde bir şahıs canlı yayında kendini asarak hayatına son verdi.

TAM İNTİHAR EDECEKTİ KÖYLÜLER ENGEL OLDU

Manisa'nın Turgutlu İlçesi Akçapınar Mahallesinde bir vatandaş tabutu arazisine götürdü intihara kalkıştı. Tam İntihar edeceği sırada tesadüfen olayı gören köylüler engel oldu.

İntihar mektubundan bir dram çıktı

Şalıyla kendisini asarak yaşamına son veren Negihan G.nin (30) ölümünün altından dram çıktı.

Yaşlı Adam Tüfek İle İntihar Etti

Manisa’nın Turgutlu ilçesi Mustafa Kemal mahallesinde ikamet eden 60 yaşında ki bir kişi iddiaya göre pompalı tüfek ateş etmek suretiyle canına kıydı.

Manisa'da Polis memuru intihar etti

Manisa İl Emniyet Müdürlüğü ek hizmet binasında çalışan polis memuru iddiaya göre beylik silahıyla kafasına bir el ateş ederek intihar etti.

ÇATIYA ÇIKAN GENÇ POLİS TARAFINDAN İKNA EDİLDİ

Turgutlu’da Cuma gecesi bir şahıs 4 katlı binanın çatısına çıkarak intihar girişiminde bulundu.

Tugululu İş Adamı Canına Kıydı

Turgutlu’da ve Ahmetli’de inşaat işleri ile ilgilenen işadamı Memet Ü. (43) intihar etti.

10 Eylül ‘’Dünya İntiharı Önleme Günü’’

Dünya Sağlık Örgütünün verilerine göre her yıl 1 milyona yakın kişi intihar sonucunda hayatını kaybetmekte, ölümle sonuçlanmamış intihar girişimleriyle birlikte bu sayı 20 milyona yaklaşmaktadır. İntihar davranışı bireysel kayıplarla sınırlı kalmayıp yarattığı şiddetli öfke, panik, korku ve suçluluk gibi duygularla çevreyi de etkisi altına aldığından önemli bir halk sağlığı sorunudur.

Turgutlu’da genç kız intihar etti

Manisa’nın Turgutlu ilçesinde genç bir kız canına kıydı.

Son dakika: Ünlü sunucu Vatan Şaşmaz öldürüldü

Ünlü sunucu Vatan Şaşmaz, Beşiktaş'taki Conrad Otel'de eski manken olduğu belirtilen Filiz Aker isimli kadın tarafından 4 kurşunla sırtından vurularak öldürüldü. Aker daha sonra aynı tabancayla intihar etti. Olayla ilgili bir kişinin gözaltına alındığı iddia edilmişti ancak yetkililer gözaltı olmadığını duyurdu. İşte korkunç cinayet ve intiharla ilgili son dakika bilgileri...

Turgutlu’da polis memuru kendi silahıyla hayatına son verdi

Manisa’nın Turgutlu ilçesinde meydana gelen olayda Turgutlu İlçe Emniyet Müdürlüğünde görevli polis memuru Ahmet K.’nın emniyet müdürlüğünde kendi tabancasıyla intihar girişiminde bulunduğu iddia edildi. Ağır yaralanan polis memur kaldırıldığı Turgutlu Devlet Hastanesinde 3 saatten fazla süren ameliyat sonucunda hayata dönemedi ve yaşamını yitirdi.

İNTİHAR! ÜST GEÇİTTEN AŞAĞI ATLADI

Manisa’da psikolojik sorunları olduğu ileri sürülen şahıs kendini üst geçitten aşağı attı.

CHP’Lİ BİÇER KIŞLA İNTİHARLARINI MECLİS GÜNDEMİNE TAŞIDI

11 Temmuz Salı günü, gece nöbeti sırasında koğuşa gelerek elindeki MP5 makineli tabanca ile 3 askeri öldürüp 3 askeri de yaralayarak intihar eden Nedim Abeş isimli askerin gerçekleştirdiği olay CHP Manisa Milletvekili Dr. Tur Yıldız Biçer tarafından meclis gündemine taşındı.

3 arkadaşını şehit eden askerle ilgili yeni gelişme

Manisa’da cinnet geçiren bir asker koğuşta arkadaşlarına ateş açtı ardından intihar etti, 3 asker şehit oldu, 3 asker yaralandı.

İNTİHAR! ÇOK SAYIDA HAP VE ÇAMAŞIR SUYU İÇTİ

Manisa’da bir şahıs çok miktarda hap ve çamaşır suyu içerek hayatına son vermek istedi.

65 YAŞINDAKİ ADAM İNTİHAR EDEREK CANINA KIYDI

Manisa’da 65 yaşındaki adam kendini vurarak intihar etti.

TÜFEKLE İNTİHAR GİRİŞİMİ!

BİR KİŞİ POMPALI TÜFEK İLE İNTİHAR GİRİŞİMİNDE BULUNDU....

24 YAŞINDAKİ GÖNÜL’ÜN ÖLÜMÜ KAZA MI YOKSA İNTİHAR MI?

 Gece saat 00.15 sularında Manisa Şehzadeler ilçesi Yeniköy Mahallesi İstanbul karayolunda Gönül Pehlivan isimli genç bir kızın işçi servis otobüsün altında sürüklenmesiyle feci şekilde yaşamını yitirdi.

ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİSİ İNTİHAR ETTİ

MANİSA’da 23 yaşındaki Üniversite Öğrencisi çok miktarda hap içerek intihara teşebbüs etti.