Imza Haberleri

Imza Haberleri

Kaymakam Kapankaya Başkanlığında ‘Mesleki Eğitim İş Birliği’ Protokolü İmzalandı

Hasan Ferdi Turgutlu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ile EM Elektromekanik Elektrik Şalt Cihazları ve Venco Havalandırma Yedek Parça Makine Sanayi ve Ticaret A.Ş arasında...

DGYD Protokol İmzaladı

İç Transferde Üç İmza

Turgutluspor’umuzda çifte imza

Transfer çalışmalarına tüm hızıyla devam eden Turgutluspor’umuz, Kasımpaşa’dan 21 yaşındaki sol bek Berk Çetin 1 yıllık kiralık ve Almanya Wuppertaler SV takımında 27 yaşındaki orta saha oyuncusu Burak Osman Gençal ile 2 yıllık sözleşme imzaladı. Bugün tesislerimize gelen Berk ve Burak, Kulüp Başkanımız Taner Kestaneci ile bir araya gelerek resmi sözleşmeye imza attı.

Belediye-İş üyelerine indirimli sağlık hizmeti

Manisa Özel Grandmedical Hastanesi ile Belediye-İş Sendikası Manisa Şubesi arasında sağlık hizmetleri protokolü imzalandı.

Lojistik sektöründen 7,6 milyar dolarlık ihracat

Lojistik sektörü geçen yıl gerçekleştirdiği 7,6 milyar dolarlık hizmet ihracatının ardından bu yılın ilk yarısında 4,9 milyar dolarlık ihracata imza attı. Ares Logistics Kurucu Ortağı Engin Kırcı, yük taşımacılığı ve lojistik hizmetlerinin Türkiye’ye en çok döviz kazandıran sektörlerden biri haline geldiğini belirtti. Bu yılın ilk yarısında otomobil ihracatının 5 milyar dolar olduğuna dikkati çeken Kırcı, “Navlun hizmet ihracatı, otomobil ihracatıyla yarışır hale geldi.” dedi.

Bağımlılıkla Mücadele İçin Yeşilay ve Zeytinburnu El Ele

Yeşilay Cemiyeti ve Zeytinburnu Belediyesi önemli bir iş birliği protokolüne imza attı. Zeytinburnu Belediyesi ilçedeki gençlerin tütün, alkol, uyuşturucu madde ve internet bağımlılığı ile mücadelesi konusunda Yeşilay Danışmanlık Merkezi (YEDAM)’nden destek alacak.

Kadın Basketbol Takımında İlk İmzalar Atıldı

Turgutlu Belediyespor Kadın Basketbol Takımında antrenörler ve ilk transfer Şevval Oyan içim imza töreni düzenlendi.

İYİ Partili Müsavat Dervişoğlu CHP’yi sert bir dille uyardı! 'Sabrın da bir sınırı var'

İYİ Parti Grup Başkanvekili Müsavat Dervişoğlu, "Cumhuriyet Halk Partili İzmir Büyükşehir Belediye Başkanlığından İYİ Partinin beklediği İzmir'in doğru, ehil insanlarla yönetilmesidir. Siz sadece İYİ Partinin değil, Cumhuriyet Halk Partisinin de sağlam damarını rahatsız eden uygulamalara imza atmaya devam derseniz, toplumsal kaygıyı artırmaktan geri durmayacağınızı göstermeyi sürdürürseniz 'sabrın da bir sınırı var'." dedi.

Turgutlu Belediyesinden Ana Caddelere Koronavirüs Önlemi

Turgutlu Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri Koronavirüsüne karşı kapsamlı bir dezenfekte çalışmasına imza attı. Turgutlu genelinde gerçekleşen dezenfekte çalışmalarına ana caddeler de eklendi.

Cezalarını Belediye Hizmetlerinde Çektiriyorlar

Manisa Büyükşehir Belediyesi ve Manisa Cumhuriyet Başsavcılığı Denetimli Serbestlik Müdürlüğü arasında imzalanan protokol kapsamında yükümlüler belediyeye bağlı hizmet alanlarında ücretsiz çalışıyorlar.

Turgutlu Belediyesinden Toplu İş Sözleşmesi

Turgutlu Belediyesi ile DİSK’e bağlı Genel-İş Sendikası arasında imzalanan toplu sözleşmede yer alan maddelerin bir çoğu ilk kez bir toplu iş sözleşmesinde yer aldı.

Toplu iş sözleşmesi imzalanacak

Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın ve DİSK Genel Başkanı Arzu Çerkezoğlu’nun katılımıyla imzalanacak Turgutlu Belediyesi Kadrolu işçileri kapsayan Toplu İşçi Sözleşmesi İmza Töreninde basına açık gerçekleşecek.

Sabiha Gökçen Havalimanı'na ABD'den 'yeşil bina sertifikası'

İstanbul Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı terminal binası, 31 Ekim 2009 tarihinde hizmete girdi. Bu yıl yaklaşık 36 milyon yolcuyu ağırlayan bina, 1998 yılından bu yana Amerikan Yeşil Binalar Konseyi (USGBC) tarafından verilen LEED sertifikasının sahibi oldu.

Çevre dostu uygulamalar, konforlu iç mekan koşulları ve yüksek oranlarda enerji, su ve hammadde tasarrufu gibi kriterleri değerlendiren LEED Sertifikasyon Sistemi, İstanbul Sabiha Gökçen terminal binasının toplu taşıma ulaşımını özendirerek karbon salınımının düşürülmesine destek vermesi, enerji verimliliğini artırması ve günışığından faydalanması gibi özelliklerine vurgu yaparak LEED Sertifikası Gold kategorisinde verildi.   

KARBON EMİSYON SALIMINI YÜZDE 30 AZALTMAYI AMAÇLIYORUZ

Konuyla ilgili değerlendirmede bulunan Sabiha Gökçen Havalimanı terminal işletmecisi İSG'nin CEO'su Ersel Göral, 'İstanbul Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı olarak 7 gün24 saat yaşayan bir yapıya sahibiz. Yaptığımız işlerin ve verdiğimiz hizmetlerin temelinde, insana, topluma ve doğaya dair 'iyi olanı ortaya koymak' yatıyor. Terminal binamızdaki çevre dostu uygulamalar, doğaya saygılı ve enerji tasarruflu yürüttüğümüz operasyon ve konforlu iç mekan koşullarımızla dünyada en çok tercih edilen LEED sertifikasyonuna dahil olduk. Ve bu sertifikayı başvurduğumuz ilk yılda Gold kategorisinde alarak önemli bir başarıya imza attık. Bu sertifikaya sahip olarak, enerji verimliliğinde yüzde 30 artış hedeflerken, doğalgaz kullanımında ve karbon emisyon salınımında ise yüzde 30 azalma gerçekleştirmeyi amaçlıyoruz. Ayrıca su tasarrufunda da yüzde 25 oranında bir hedefimiz var. Bundan sonraki süreçte de tasarruf hedeflerimizi artırarak sürdüreceğiz. 2020 yılının ilk çeyreğinde temelini atacağımız yeni terminal binamızı da yine bu hedeflere uygun bir şekilde inşa edeceğiz' dedi.

İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı terminal binasına verilen LEED sertifikasını dünyada New York JFK (ABD), New York La Guardia (ABD) , San Diego (ABD), Cidde Kral Abdülaziz (Suudi Arabistan), Zagreb (Hırvatistan) havalimanlarının yanı sıra Türkiye'den de İzmir Adnan Menderes Havalimanı'na verilmişti. 

ONAT ile ÖLMEZ protokol imzaladı

Dekanı Prof.Dr Nevzat ONAT ile Turgutlu İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet ÖLMEZ arasında Turgutlu Bilim ve Sanat Merkezi’nde eğitim gören Özel Yetenekli Öğrencilerin....

Muay Thai Sporcularından Asker Selamı; Şampiyonlardan Turgutlu’ya 23 Madalya

Aras Fıght Club sporcuları 12 altın, 8 gümüş ve 3 bronz  madalya kazanarak  büyük bir başarıya imza attı.

Prof. Dr. Zekeriya Kurşun: Türkiye PYD-YPG'nin terör örgütü olduğunu kanıtladı

Barış Pınarı Harekatı ABD ile Ankara, Rusya ile Soçi mutabakatının imzalanmasıyla sonuçlandı. İlk mutabakat sonucunda ABD, Resulayn ve Tel Abyad'ın Türk Ordusu'nun kontrolüne geçtiğini kabul etti. Soçi Mutabakatı ile Rusya ise, YPG'yi Türkiye sınırından 30 kilometre aşağıya çekmeyi üstlendi.

Beden psikoterapisi odaklı yüksek lisans programı ilk öğrencilerini aldı

Maltepe Üniversitesi, Türkiye'de beden psikoterapisinin yaygınlaştırılması amacıyla 'Uluslararası Beden Psikoterapisi Sertifikalı Klinik Psikoloji Tezli Yüksek Lisans Programı'nı açtı. Bu sene ilk defa öğrenci alan programa yurt dışından önemli çalışmalara imza atmış yabancı öğretim görevlileri dahil edildi. 13 öğrencinin ders almaya başladığı program İngiltere Sağlık Sistemi iş birliğiyle geliştirildi.