Haberkasaba.com Haberleri

Haberkasaba.com Haberleri

Cemre Cansaatçi yine Turgutlu’nun adını sinema dünyasına duyurdu

HaberKasaba.com’un haber sponsoru olduğu Sinema filmlerinde son zamanlarda adından sıkça söz ettirmeyi başaran Cemre Cansaatçi hedeflerinin ve hayallerinin peşinden koşmaya devam ediyor. Genç oyuncumuza başarılarının devamını diliyoruz.

CHP’li Özel’de Gediz çayındaki toplu balık ölümlerini sordu

Geçtiğimiz günlerde whatsapp ihbar hattımıza duyarlı bir vatandaşın çekip gönderdiği resim ve videoları Gazetemizin internet sitesi haberkasaba.com'a taşımış ve 17 Eylül 2018 tarihinde 'Turgutlu Gediz Çayın’da korkutan balık ölümleri!' başlıklı bir habere imza atmıştık. Haberimiz ses getirmiş ilgili kurumlar tarafından inceleme başlatılmıştı. CHP’li Özgür Özel’de Gediz’deki balık ölümlerini sordu.

Yeni yüzümüz ve yeni vizyonumuzla sizlerleyiz...

Manisa’nın Turgutlu ilçesinde faaliyetlerimizi sürdürdüğümüz, HABER KASABA GAZETESİ'nin İnternet sitesi, www.haberkasaba.com Yeni yüzü ve yeni vizyonuyla sizlerle!...

Selendi'de Yöresel Sanatçılara Yayın Yasağı

Selendi'nin Sesi olarak HaberKasaba.com'da ve bir çok haber sitesine göndermiş olduğumuz haberlerle sosyal medya hesaplarımız başta olmak üzere ve gazetemizin İnternet sitesinde uzun zamandır Yöresel Sanatçılara hiç bir karşılık beklemeden destek veriyorduk.

Eğilmeden, bükülmeden, biat etmeden 4 yılı geride bıraktık

Manisa’da ve Turgutlu’da HABERKASABA, sadece ‘Gerçeklerle mümkün olduğunca inananlara pusula olmaya devam ediyor.

Cumhurbaşkanı'nın çağrısına bir destek'de Haber Kasaba'dan geldi

Manisa'nın Turgutlu İlçesinde faaliyetlerini sürüdüren bir Haber Kasaba Gazetesi yetkilileri olarak, devlet bankalarında bin iki yüz dolar bozdurup dekontunu getiren esnaflara, işletmelere ve şirketlere 1 Yıl ücretsiz www.haberkasaba.com İnternet sitesin'de reklamlarının ve haberlerinin yapılacağı sözünü veriyoruz.

Büyükşehir Haberlerimize Kayıtsız Kalmadı

Manisa Büyükşehir belediyesi Yol Yapım ve Onarım Dairesi Başkanı Fevzi Demir, Haberkasaba.com internet sitemizde yaptığımız haberler sonrası Turgutlu’da yapımı devam eden Katlı Kavşak ve Yol Uygulama Projesi’nin 2. Etabında incelemede bulundu ve çalışmalarla ilgili açıklama yaptı. Demir, Ayrıca bir süredir basında yer alan haberlere de cevap verdi.

HABER KASABA MANİSA HALKININ OLACAK!...

Manisa'nın Turgutlu İlçesinde resmi olarak 2014 yılından bu güne yayın hayatını sürdüren Haber Kasaba Gazetesinin İnternet sitesi olan www.haberkasaba.com artık, Halkın sesi olmaktan çıkıp, Haklın İnternet sitesi olma yolunda ki adımları attı ve atıyor.

Dizman'dan Partisinin Turgutlu ilçe teşkilatına eleştiri, adayına ise tebrik ve teşekkür

Turgutlu Iğdırlılar Kültür ve Dayanışma Derneği başkanı Tamer Dizman'dan Partisinin Turgutlu ilçe yönetimine eleştiri, yine partisinin meclise gidemeyen Milletvekili adayına tebrik ve teşekkür. 25 Haziran 2018 22:29 saatlerinde HaberKasaba.Com internet adresinde 'Takdir Turgutlu Halkının ve AK Partili seçmenindir' başlıklı haberimizden kısa bir süre sonra AK Parti Turgutlu Belediyesi Meclis üyeside olan, Dizman'dan bir açıklama geldi.

HABERKASABA.COM SEÇİM SONUÇLARI İÇİN TIKLAYINIZ

Haber Kasaba 24 Haziran 2018 Cumhurbaşkanı ve 27. Dönem Milletvekili Genel Seçim Sonuçları

İnançsız, adaletten uzak, vicdanlara aykırı bir söylem!...

Habererk yazarlarından Haşim Karataş, 'Ölçüsü kaçan hiçbir söylem sonuç ve huzur vermez' başlıklı bir yazı kaleme aldı. Karataş yazısında; Türkiye’nin uzun süredir konuştuğu 24 Haziran seçimleri için geri sayım başladı. 05 Nisan 2018 Cumartesi günü sabah saat:09:56 surlarında ''AKP'li Külünk,'15 Temmuz'un Siyasi Ayağı Karşı İttifaktır' hiç tereddütsüz'' başlıklı haberkasaba.com İnternet sitesinde bir habere imza attık. Haberimiz sonrası yer yerinden oynadı.

Şentürk'e İlk Destek Açıklaması Azerbaycan Derneğinden Geldi

Dr. Hüseyin Şentürk'ün MHP Manisa Milletvekili Aday Adayı olduğu bilgisi dün gece saat 22:30 sıralarında haber merkezimize ulaşmış ve ilk haber haber merkezimiz tarafından haberkasaba.com'da yer almıştı.  Haberimizin ardından ardından diğer haber siteleri de bu habere geniş yer vermişti. Bugün de Şentürk'e İlk Destek Azerbaycan Derneğinden,

Hiç Şaşırmadık, 'Bu Ayıp Size Yeter!...

Haber Kasaba Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni ve Köşe Yazarı Haşim Karataş, Bu hafta haberkasaba.com 'da kaleme aldığı yazısında Turgutlu belediyesi'ne ve belediye başkanına bu ayıp size yeter diye yazdı.

GAZETEMİZE ZİYARETÇİ AKINI

Haber Kasaba Gazetesi'nin ofisi ziyaretçi doldu taştı. 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü münasebetiyle çok sayıda ziyaret ve tebrik aldık.

Haber Kasaba Gazetesi WhatsApp Haber Hattı; 0532 442 6117

Manisa'nın en güncel haber sitesi HaberKasaba.com'un gönüllü muhabiri olmaya var mısın?

KARATAŞ,'' SİZLERİN TALEPLERİNİ GÖRMEZDEN GELEMEZDİK!

Haber Kasaba Gazetesi ve www.haberkasaba.com internet sitesi Genel Yayın Yönetmeni Haşim Karataş bugün dikkat çeken bir açıklamada bulundu. KARATAŞ, ''Açıklamasında Hal böyle olunca bizlerde her geçen gün artan takipçi sayımızı dikkate alarak siz değerli HABER KASABA takipçilerimizin yoğun istekleri üzerine böyle bir karar aldık.

TAŞ MEDRESELİ KÖŞE YAZARIMIZ TÜRKER AKIN SAĞLIK VEFAT ETTİ

Haber Kasaba Gazetesi ve www.haberkasaba.com internet sitemiz, Köşe yazarı Türker Akın Sağlık, kalp yetmezliği sonucu vefat etti.

SELENDİ TEMSİLCİLİĞİNE NURULLAH UYGUN GETİRİLDİ

Merkez ofisi Turgutlu İlçesinde bulunan, Haber Kasaba Gazetesi ataklarına devam ediyor. Manisa'nın büyükşehir olmasıyla birlikte İnternet sitesinde tüm ilçe haberlerine yer veren www.haberkasaba.com Selendi temsilciliğini....

Gazetemizin 3.Sayısı ile Sizlerleyiz

Kuruluşunun 6. yılında haberkasaba.com haber sitesi tarafından basılı yayın olarak hazırlanan "Haber Kasaba" gazetesi haftalık olarak sizlere iyi haberler getirecek.

Whatsapp haber hattımız açıldı

Kısa sürede Turgutlu’nun en güncel ve aktif internet haber sitesi olan haberkasaba.com sizlerin gönderdiği haberlere bundan sonra daha da önem verilecek.