Fetö Haberleri

Fetö Haberleri

Sokaklarda spekülasyonlar yaratma potansiyeline sahip FETÖ’nun eski gücünden bir şey kaybetmemesi!

23.dönem MHP Manisa Milletvekili Ahmet Orhan, 'Söylemler ve Gerçekler' başlıklı bir yazı kaleme aldı. Orhan yazısında; Bu gün yaşamakta olduğumuz ekonomik sıkıntıların en büyük nedeni olarak, 2011 yılından bu yana devam etmekte olan Suriye sorunu ve sayıları 4 Milyonu bulan sığınmacının etkisi inkar edilmesi mümkün olamayacak bir gerçektir.

Özgür Özel Demokrat Basın'ın sorularını cevaplandırdı

Daha önceki dönemde verilen beraat, görevsizlik ve düşme kararları sonrasında 235 sanık yönünden devam eden "Ergenekon" davasında karar verildi. FETÖ’nün kurgu ve kumpas operasyonlarıyla davaya dönüştürdüğü Ergenekon süreci alınan kararlarla 12 yıl sonra resmen çöktü. Demokrat Basın Genel Yayın Müdürü Hakan Özen Türkiye adına kara bir tarih olan süreçle, alınan kararı Cumhuriyet Halk Partisi Grup Başkanvekili, Manisa Milletvekili Özgür Özel'e sordu. Özen'in sorduğu Özel'in cevapladığı röportajın

FETÖ Operasyonu: Turgutlu'da 1 Tutuklama

MANİSA’nın Turgutlu İlçesinde, Fetullahçı Terör Örgütü'nün Milli Eğitim yapılanmasına yönelik operasyonda gözaltına alınan 4 şüpheliden 1'i tutuklandı.

Arda'ya FETÖ soruşturması

Futboldaki FETÖ’nün yapılanmasına ilişkin futbolcular Emre Belözoğlu, Arda Turan, Okan Buruk, Antalyaspor Teknik Direktörü Bülent Korkmaz hakkında İstanbul Başsavcılığı tarafından soruşturma yürütüldüğü ortaya çıktı.

Manisa'da Mahkeme Balkız ve Azman'a hapis cezası verdi

Manisa'da 15 Temmuz darbe girişimi sonrasında düzenlenen FETÖ/PDY operasyonunun ardından haklarında dava açılan 3'ü tutuklu 11 avukatın yargılanmasına, Manisa 3'üncü Ağır Ceza Mahkemesi'nde ceza yağdı.

Belediye başkanları bu yazıdan hiç hoşlanmayacak

Mevcut belediyelerin akçeli işler yüzünden kripto FETÖ'cü kadrolarla savaşmadığını vurgulayarak hiçbirinin aday yapılmamasını...

Manisa'da FETÖ'nün sözde üst düzey yöneticisi yakalandı!

Manisa'da FETÖ'nün 'Gürcistan yapılanması'nda sözde 'üst düzey yönetici' olduğu ileri sürülen Y.A., gözaltına alındı.

8 ilde FETÖ çalışması: 13 gözaltı

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, Deniz Kuvvetleri Komutanlığında yürütülen FETÖ soruşturması kapsamında 1’i binbaşı 13 şüpheli asker hakkında gözaltı kararı verdi.

'Kendisine Fetocu diyen, Vatan haini diyen bir yöneticinin yanına yanaşması bizim için çok tartışılacak bir konu değildir'

İYİ Parti’den MHP saflarına geçen Arkaz, Giderken 5 milyon Türk insanın vebalini alarak yani kul hakkıyla gitmiştir.

Selçuk Özdağ Türkiye-ABD ilişkilerini değerlendirdi

Türkiye-ABD ilişkilerinde yaşanan gerilim ardından varılan ön mütabakatı değerlendiren AK Parti E. Genel Başkan Yardımcısı ve FETÖ Darbe Girişimi Meclis Araştırma Komisyonu Başkanvekili Doç. Dr. Selçuk Özdağ ülkeler arasındaki dostluğun vadesinin milli çıkarlarla sınırlı olduğunu kaydetti. “Ülkeler arasındaki ilişkilerde menfaat çatışmasının

Bakan Soylu, 'Amerika’da bir malımız var; FETÖ'

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, ABD'nin kendisine yönelik yaptırım kararına ilişkin yaptığı açıklamada, "ABD'de bir malımız var Fetö. Onu da orada bırakmayız, alacağız." dedi.

Devlet Bahçeli ateş püskürdü!

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "Ey caniler, ey insanlığın utanç vesikaları, ey esfel-i safilinler, ne istediniz bir anadan? Nasıl kıydınız bir sabiye? PKK bebek katilidir,anaların can düşmanıdır. PKK FETÖ’yle birlikte Haçlı emellerinin kiralık tetikçisi, Türk milletine kin duyan mihrakların karanlık bekçisidir" dedi.

Özdağ'dan Muhsin Yazıcıoğlu davasıyla ilgili çarpıcı açıklama

AK Parti E. Genel Başkan Yardımcısı, FETÖ Darbe Girişimi Meclis Araştırma Komisyonu Başkanvekili Doç. Dr. Selçuk Özdağ, Büyük Birlik Partisi (BBP) Kurucu Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu ile beraberindeki 5 kişinin hayatını kaybettiği helikopterdeki...

Fetö'yü andıran sokak isimleri değişiyor

MANİSA Turgutlu'da Fetullahçı Terör Örgütü’nü (FETÖ) ve kapatılan bazı dergi, kanal ve kurumlarını çağırıştıran sokak isimleri Turgutlu Belediyesi tarafından değiştiriliyor.

Adınıza olan hatlarınızı kontrol edin, FETÖ'cüler kullanıyor olabilir?

Fetöcüler, öğrencileri ve GSM bayilerini kullanarak bir çok kişinin üzerine hat alarak kullandıkları ortaya çıktı.

Devlet Bahçeli 'FETÖ'nün siyasi ayağı da gündeme gelmelidir'

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, MHP’nin Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi’nin (CHS) oluşmasında hiçbir beklentisi olmadığını belirterek, “Cumhurbaşkanı Erdoğan bey seçildiği takdirde bizim ondan bir beklentimiz, talebimiz olmayacaktır. Cumhurbaşkanı kimle çalışacaksa onla çalışsın” dedi.

İYİ Parti'den AK Parti'li Bakan'a ve Vekil adaylarına FETÖ Davası

İYİ Parti İl Başkanlığı, Kayseri Milletvekili Adayı Fatih Eryılmaz ve diğer milletvekili adayları, Ak Parti Milletvekili ve Bakan Mehmet Özhaseki olmak üzere milletvekili adaylarına FETÖ ile iltisaklı olmak gerekçesi ile suç duyurusunda bulundu.

Manisa'da FETÖ’nün emniyet yapılanmasına ceza yağdı

Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması’na (FETÖ/PDY) yönelik Manisa’da yürütülen soruşturma kapsamında, aralarında eski ilçe emniyet müdürleri, şube müdürleri ve emniyet özel kalem müdürünün de bulunduğu 14 sanık hakkında hapis kararı çıktı.

75 sanığı olan, FETÖ davasında 4 müebbet

15 Temmuz darbe girişimi öncesi açılan 75 sanıklı FETÖ çatı davasında kararını açıklayan mahkeme, eski Samanyolu Yayın Grubu Başkanı Hidayet Karaca’nın da arasında bulunduğu 4 sanığın ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasına çarptırılmasına karar verdi.

Yunanistan Dışişleri Bakanı Nikos Kotzias'dan Bekir Bozdağ’a Cevap

Yunanistan Dışişleri Bakanı Nikos Kotzias, dün Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Bekir Bozdağ’ın Yunanistan’da serbest kalan 8 darbeci FETÖ üyesi Türk askeri konusunda yaptığı açıklamalara cevap verdi.

Yunan Bakan Bekir Bozdağ’a cevap verdi

Yunanistan'ın Dışişleri Bakanı Nikos Kotzias, dün Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Bekir Bozdağ’ın Yunanistan’da serbest kalan 8 darbeci FETÖ üyesi Türk askeri konusunda yaptığı açıklamalara cevap verdi.

10 İlde FETÖ’ye Ankesör Operasyonu

Elazığ’da merkezli 10 ilde Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması’na yönelik düzenlenen operasyonda görevde olan ve ihraç edilenlerin de aralarında bulunduğu 1’i albay 18 asker hakkında gözaltı kararı verildi, şüphelilerden 12’si yakalandı.

FETÖ’nün Para Kasası Memduh 10 Yıl Hapis Cezası Aldı

MİT’in Sudan’da düzenlediği perasyonla yakalanarak Türkiye’ye getirilen ve FETÖ’nün kasası olarak bilinen, örgütün üst düzey yöneticisi mütevelli heyeti üyesi iş adamı Memduh Ç’nin de aralarında bulunduğu sanıklara 2 yıl 1 ay ila 10 yıl 7 ay 15 arasında değişen hapis cezası verildi.

Manisa'da FETÖ'ye operasyon 23 gözaltı

Manisa merkezli 20 ilde Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'na (FETÖ/PDY) yönelik operasyonda aralarında muvazzaf askerlerin de bulunduğu 23 zanlı yakalandı.

13 ilde yapılan FETÖ operasyonu

Adana merkezli 13 ilde yapılan FETÖ operasyonunda aralarında yarbay, albay ve yüzbaşınıda bulunduğu 17 muvazzaf asker gözlatına alındı.

Vali Güvençer, FETÖ Davasında Tanık Olarak Dinlendi!

Manisa’da, Fetullahçı Terör Örgütü’nün (FETÖ) darbe girişimine ilişkin soruşturma kapsamında tutuklanan eski İl Jandarma Komutan Vekili albay Ahmet Çiçek ve eski Yunusemre İlçe Jandarma Komutan Vekili teğmen Salih Uyar’ın da aralarında bulunduğu 7 sanığın yargılanmasına devam edildi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan FETÖ’ye ahtapot benzetmesi

Bosna Hersek’teki Uluslararası Saraybosna Üniversitesinde Fahri Doktora töreninde konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “FETÖ toplumun her alanına kollarını dolamış bir ahtapot olarak varlığını sürdürmeye çalışıyor” dedi.

Devlet Bahçeli, Akşener'in 'Posta'sına cevap verdi 'Kargolayın'

Bahçeli, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in cumhurbaşkanlığı adaylığı için imza vermesi gereken en az 100 bin kişi için FETÖ taraması yapılması çağrısında bulunması sonrası Twitter hesabından açıklamalarda bulundu.

AKP'li Külünk,'15 Temmuz'un Siyasi Ayağı Karşı İttifaktır' hiç tereddütsüz'

AK Parti İstanbul Milletvekili Metin Külünk, Hiç tereddütsüz ''15 Temmuz'un Siyasi Ayağı Karşı İttifaktır'' Sözleriyle dikkatleri üzerine çekti. Külünk'ün bu sözleri sonrası Erdoğan'a karşı ittifak kuranların Fetöcü olduğunu iması ortaya çıktı.