Facebook Haberleri

Facebook Haberleri

Akıllı telefonlar kalıcı göz hasarına yol açabilir

Akıllı telefonlar, hayatın her alanında yer alıyor. Instagram, Facebook, Twitter gibi sosyal medya araçları bu bağımlılığı daha da artırıyor. Geçtiğimiz günlerde Çin'in Shenzhen kentinde yaşayan bir kişinin sol gözü, akıllı telefonu aşırı yoğunlukta kullanması nedeniyle kör oldu. Bu olay akıllı telefonlar kör eder mi? sorusunu akıllara getirdi. Medicana International İstanbul Hastanesi Göz Hastalıkları Uzmanı Dr. Öğr. Üyesi Mustafa Apa, akıllı telefonları kullanırken dikkat edilmesi gerekenleri anlattı.

'Sadece Türkiye'de uygulanan yapay zeka sistemini 6 ay içinde dünyaya açacağız'

Cambridge İnovasyon Enstitüsü tarafından bu yıl 4. kez düzenlenen 'AI World Conference'; Harvard, IBM, Microsoft, Amazon, Google, Facebook gibi dünya devlerini bir araya getirdi. Programa, dünyanın ve Amerika'nın çeşitli bölgelerinden 3 bin kişi katıldı. Yapay zekanın uygulamadaki durumlarına odaklanıldığı, yapay zeka çözümlemeleri ve ağ iletişim ve iş geliştirme fırsatlarının sunulduğu konferansa, dünya yapay zeka piyasasını elinde tutan firmaların temsilcilerinin de aralarında bulunduğu 250 konuşmacı katıldı. Amazon'un yöneticilerinden Wilfred Justin, IBM'den Pin-Yu Chen ile MIT'den 'Yüzyılı şekillendiren 100 Amerikalıdan biri' ve dünyanın en etkili 7 veri bilimcisinden biri olan Dr. Alex Sandy Pentland konuşmacı olarak yer aldı. 'Ekonomiyi destekle ve insanların hayatını değiştir' sloganıyla hareket eden konferansın, Türkiye'den tek konuşmacısı ise BAU Global Başkanı Enver Yücel oldu. Yücel, şuan sadece Türkiye'de kullanılan yapay zeka altyapısıyla kişiselleştirilmiş sistemi, yakında dünya pazarına açacaklarını söyledi.

CHP Atatürk’e hakaret eden Muhtar’ı Adliye Önünde Kınadı

VİDEOLU HABER; MANİSA Ahmetli Cambazlı Mahalle Muhtarının geçtiğimiz günlerde sosyal medya (Facebook) üzerinden Türkiye Cumhuriyeti Kurucu lideri Gazi Mustafa Kemal Atatürk hakkında yaptığı paylaşıma tepkiler dinmek bilmiyor.

Turgutlu'da Sosyal Medyayı Sallayan Bu Adam Kim?

Manisa'nın Turgutlu İlçesinde uzunca bir süredir yazdıklarıyla Turgutlu gündemine oturan ve bir çok olayı deşifre eden facebook profil sayfasından herkese sallayan bu kişinin kim olduğu Turgutlu Kamuoyunda merak konusu oldu.

Facebook Gruplar yöneticileri, Sayfa yöneticileri DİKKAT!

Facebook itiraf etti! 87 milyon kişinin bilgilerini usulsüz kullandığını kabul eden Facebook, geliştiricilerin erişebilecekleri kullanıcı verilerinin miktarını ve türünü sınırlayacağını ve yeni kurallar getireceğini duyurdu.

Canlı yayın yapmak isterken Kılıçdaroğlu'nu şekilden şekile soktu

İşte O Video; CHP liderinin grup toplantısında kürsüde konuşma yaptığı sırada, bunu Facebook'tan canlı yayınlamak isteyen CHP İzmir Milletvekili Tacettin Bayır, Kılıçdaroğlu'nu şekilden şekile soktu.

Facebook CEO'su Zuckerberg "Hata yaptık" Dedi Özür Dilemedi

Facebook kurucusu ve Üst Yöneticisi Mark Zuckerberg, şirketin 50 milyon kullanıcısına ait kişisel bilgilerin dışarı sızmasıyla ilgili resmi açıklama yaptı.

Facebook artık bihaber olacak!

Facebook uzun süredir pilot olarak uyguladığı daha az haber gösterme politikasını global olarak başlatıyor. Artık kullanıcılar kişisel olarak hoşlarına giden haber sitelerinin içeriklerini neredeyse ana sayfalarında göremeyecekler. Facebook dijital reklam gelirinden daha fazla pay için haber sitelerini kendisine içerik üretmeye zorlarken aldığı haber göstermeme kararının ‘kullanıcılar tarafından’ geldiğini iddia ediyor.

Köşe Yazarımız Türker Akın Sağlık Son Yolculuğuna Uğurlandı

Gazetemiz Köşe Yazarı ayrıca Manisa’da ülkücü camianın tanınmış isimlerinden Akın Sağlık, kalp yetmezliği sonucu yaşama veda etti. Sağlık, facebook paylaşımlarıyla Manisa’da siyasi kesimlerin dikkatini çeken bir isimdi. Akın Saylık Bugün Toprağa verildi.

Facebook şifreniz böyle ise hemen değiştir!

Sosyal medya platformlarında şifre çalınması fazlaca karşılaşılan bir durum. Bu konuda en büyük önlem zor bir şifre belirlemeniz ve kimseyle paylaşmamanız. Şifre çalınmaları durumlarına en çok haberimizde yer alan şifreleri kullanan kişilerde rastlanıyor. İşte şifrenizi korumak için yapmanız gereken işlemler...