Emlak Haberleri

Emlak Haberleri

Kalender Emlak Gayri Menkul Sektöründe Kalıcı olmanın yollarını bellidir

Kalender Emlak Turgutlu’da Emlak sektöründe kalıcı olmanın püf noktalarını ve ince çizgisini dikkatle irdelediklerini belirterek müşteriyi koruyup kollama alanında satanında karlı bir alış veriş yapmalarını sağladıklarını beyan etti.

Emlak, Çevre Temizlik ve Reklam Vergisinde Son Gün: 30 Kasım

Turgutlu Belediyesi Mali Hizmetler Müdürlüğü, Emlak, İlan Reklam ve Çevre Temizlik Vergileri’nin ikinci taksit ödemelerinde son günün 30 Kasım 2019 olduğunu duyurdu.

Turgutlulu Emlak Danışmanları Kahvaltıda buluştu

Turgutlu’da emlak danışmanları ile sahibinden.com tarafından organize edilen toplantı ve kahvaltıya programında bir araya geldiler.

Turgutlu'da Satılık 136 m2 3+1 Daire

Manisa'nın Turgutlu İlçesinde Otoparklı, Asansörlü 136 m2 3+1 3.kat daire sahibinden satılık ilgilenenler...

Çandarlı’ya 200 villa inşa edecekler

Emlak çalışmalarını ABD’de sürdüren, oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ’un ağabeyi Tugay Tatlıtuğ, Çandarlı’da villalardan oluşan bir site projesine başlayacak.

AVİZYON Gayrimenkul, Emlak Konut satışlarında 2018 yılının en başarılı isimlerinden oldu

Ankara'da AVİZYON Gayrimenkul, Emlak piyasasına yön veriyor. AVİZYON Gayrimenkul, Ümitköy , Çayyolu , Konutkent , Yaşamkent Angora evleri , Beysukent , Beytepe , Alacaatlı Dodurga , Yapracık , Bağlıca , Şehitali , Aşağı-Yukarı Yurtçu Ballıkuyumcu ve Polatlı köyleri dahil olmak üzere KONUT, İŞYERİ, ARSA yatırımlarınıza yön veriyor. Bölgede 19 yıllık tecrübesiyle hizmet veren firma ayrıca satışını yaptığı konut projeleriyle siz değerli müşterilerine geniş bir portföyle hizmetlerini aralıksız sürdürüyor.

Tatlıtuğ ‘Yaşayacağım tek kent İzmir’ olurdu

Kıvanç Tatlıtuğ'un iki yıldır ABD’de oturan ve emlak sektörüyle ilgilenen kardeşi Tugay Tatlıtuğ, Türkiye’de yaşayabileceği tek adres olarak Ege’nin incisi İzmir'în ismini verdi.

TURYAP’tan gayrimenkul yatırımı eğitim semineri

TURYAP Manisa Ofis Temsilcisi Mecit Osmanlı, 3 haftada bin 900 konut satan ekip lideri ve aynı zamanda Satış Küpünün yazarı Kürşat Tuncel’in konuşmacı olarak katılacağı ücretsiz eğitim seminerine Manisa’daki Emlak Danışmanlarını ve İnşaat Şirketlerini davet etti.

Emlakçı Mustafa Özer vefat etti

TURGUTLU İlçesi sakinlerinden, Özer Emlak’ın sahibi ve Fatma Erdoğan Özer’in eşi olan Mustafa Özer 63 yaşında hayatını kaybetti.

VEZNELER HAFTA SONU DA AÇIK OLACAK

Emlak ve Çevre Temizlik Vergisi’nin ilk taksitini haftaiçi ödeme imkanı bulamayan mükelleflerin mağdur olmaması için veznelerini haftasonu da 08.00 – 18.00 saatleri