Chp Haberleri Haberleri

Chp Haberleri Haberleri

CHP Turgutlu İlçe Teşkilatından Gazetemize anlamlı ziyaret

Cumhuriyet Halk Partisi Turgutlu İlçe Başkanı Yakup Çilel ve Yönetim Kurulu Üyeleri, 10 Ocak Gazeteciler Gününde gazetemize anlamlı bir ziyaret bulunarak, Gazetemiz çalışanlarının 10 çalışan gazeteciler günümüzü kutladılar ve gazetemiz çalışanları adına Genel Yayın Yönetmeni Haşim Karataş'a Atatürk'ün Nutku'nu ve Türk Bayrağını takdim ettiler.

Diyanet'ten 'çocuk evliliği' haberine yalanlama

Diyanet İşleri Başkanlığı, kız çocuklarının erken yaşta evlenebilecekleri şeklinde açıklamada bulunduğuna dair haberlerin asılsız olduğunu ve kesinlikle gerçeği yansıtmadığını bildirdi.

Kılıçdaroğlu'ndan Yunanistan'a cevap gecikmedi

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Kocaeli'nde STK'ler ve muhtarlara hitap etti

CHP'DEN İYİ PARTİ SEÇİM İTTİFAKINA CEVAP GELDİ

CHP Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, "Biz, erken seçime hazırız. Ekonominin daha da kötüye gideceğini düşündükleri an bir erken seçime giderler" dedi.

CHP KONGRESİNİ ÇİLEL KAZANDI

Turgutlu ilçesinde CHP Olağan Kongresi Mesadet Özcan Konferans Salonundan yapıldı. Kongreye, CHP Grup başkanvekili ve Manisa Milletvekili Özgür Özel, Milletvekilleri Mazlum Nurlu, Tur Yıldız Biçer katıldı.

KILIÇDAROĞLU'NDAN ÇOK SERT ATAŞEHİR AÇIKLAMASI !

CHP'li Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi'nin görevden uzaklaştırılmasıyla ilgili CHP Lideri Kılıçdaroğlu, parti avukatı İnan Bektaş eşliğinde açıklama yaptı.