Bal Ligi Haberleri

Bal Ligi Haberleri

Urganlı Spor maçından Haber Kasaba farkıyla muhteşem görüntüler

Urganlıspor'un TFF Bal Ligine çıktığı o muhteşem maçtan Haber Kasaba Gazetesi farkıyla görüntüler. Yoğun ilginin olduğu maçtan kareler...

Urganlıspor durdu durdu sonra vurdu 2-0

Urganlıspor TFF bal ligine hakkıyla çıktı. Urganlıspor ile büyük sevinç büyük heyacan. Tebrikler Urganlı. Goller ikinci yarının son 15 dakikasında geldi. Urganlıspor 2 -0 yendi ve hakkıyla rakiplerini eze eze bal ligine yükseldi.

Beyaz Show'da TURGUTLUSPOR Rüzgarı

VİDEOLU ÖZEL HABER>>> BAL Ligi'ni şampiyon bitirerek Spor Toto 3. Lig'e adını yazdıran Turgutluspor'un başarısı ulusal boyutta ...

Turgutluspor Şampiyonluk Yemeğinde

BAL Ligi’ni lider tamamlayarak, plaf-off karşılaşmasında Erokspor’u uzatmalara giden karşılaşma sonunda 3-1 yenerek bir yıl aradan sonra yeniden 3. Lige yükselen Turgutluspor, şampiyonluğu düzenlenen bir yemek ile kutladı. Yönetim, teknik heyet ve futbolcuların doyasıya eğlendiği gecede şampiyonluk pastası kesilerek marşlar söylendi.

Hedef Yolunda Başkan Şirin’den Tam Destek

Hedefini BAL ligi olarak belirleyen 1. Amatör Lig şampiyonu Urganlıspor Futbol Takımı, desteklerinden dolayı Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin’e teşekkür ziyaretinde bulunarak kendisine plaket takdim etti.