Askıda Ekmek Haberleri

Askıda Ekmek Haberleri

Askıda Ekmek Futbol Turnuvası'nda eleme maçları için düdük çalındı

CK Enerji Çamlıbel Elektrik tarafından ihtiyaç sahiplerine destek olmak amacıyla 'enerjimizi paylaşarak çoğaltalım' sloganı ile başlatılan Askıda Ekmek Projesi'ni yeşil sahalara taşıyan Askıda Ekmek Kurumlararası Futbol Turnuvası'nın eleme maçları için düdük çalındı. Grup karşılaşmalarında Sivas, Tokat ve Yozgat'ta toplam bin 580 sporcunun yer aldığı turnuvada eleme maçlarında Sivas'ta 18, Yozgat'ta 10 ve Tokat'ta da 10 takım çeyrek finale çıkmak için yarışacak.

BİR TAS SU, BİR AVUÇ MAMA' projesi hayata geçirilmelidir...

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin çağrısı üzerine başlatılan ’Askıda ekmek projesi’ne verilen destek sonrası; SOKAK HAYVANLARI içinde bir çağrıda bulunmasını bekliyoruz. Bahçeli'den 'BİR TAS SU, BİR AVUÇ MAMA' projesini hayata geçirmesini heyecanla bekliyoruz.

Ekmekler Askı'da İhtiyaç Sahiplerini Bekliyor

Manisa’nın Turgutlu İlçesinde, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin çağrısına kulak veren MHP Turgutlu Teşkilatı, İlçede Askıda Ekmek kampanyasını hayata geçirdi.

ASKIDA EKMEK UYGULAMASI BAŞLADI

Salihli Belediyesi, ihtiyaç sahibi vatandaşlara katkı sağlamak ve ekmek ihtiyaçlarını karşılamak amacı ile Salihli Esnaf Odası ve Salihli Fırıncıları işbirliğinde ‘Askıda Ekmek...