Albay Haberleri

Albay Haberleri

AK Partili’li eski vekil: Berat Albayrak’ın istifa mektubu yanlış ve sorunlu

AK Parti eski milletvekili Mehmet Metiner Berat Albayrak açıklaması yaptı.

Albay Kalkan'dan Çerçiye İade-i Ziyaret

Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, 1. Komando Eğitim Tugay Komutanı Albay Sebahattin Kalkan’ı makamında ağırladı.

Turgutlu'da Genç kadın hayatına son verdi

Manisa’nın Turgutlu ilçesi Albayrak Mahallesi Burçak Sokak da meydana gelen olayda 21 yaşlarında...

Şehit Aileleri ve Gazilerden Albay Güven Dere’ye ziyaret

Türkiye Harp Malûlü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Manisa Şubesi Başkanı Ümit Taydaş ve yönetim kurulu üyeleri tarafından Manisa 1’inci Komando Eğitim Tugay Komutanı Piyade Albay Güven Dere’ye ziyaret gerçekleşti.

İYİ Parti'nin kurucularından Ali Türkşen Siyaseti Bıraktı

İYİ Parti'nin kurucularından emekli Albay Ali Türkşen, "Politik hayatımın mevcut iktidarı değiştirmeye yetmediğini görüyorum" deyip siyaseti bıraktığını açıkladı.

Komandolar yemin etti aileler törende duygu dolu anlar yaşadı

Manisa'da, 1. Komando Eğitim Tugay Komutanlığı Albay Seyhun Arif Kışlası'nda temel eğitimlerini tamamlayan uzun ve kısa dönem 4 bin 881 komando yemin ederken, yemin törenine katılan aileler duygu dolu anlar yaşadı.

Varlık Fonu'nun yeni başkanı Erdoğan başkanvekili Albayrak oldu

Türkiye Varlık Fonu Yönetimi A.Ş. Yönetim Kurulu’nda yer alacak isimler, Resmi Gazete’de yayımlandı.

Bakan Albayrak’tan flaş açıklama

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, "Mali disiplinden taviz vermeyeceğiz. Enflasyonu en kısa sürede tek haneye düşürmek istiyoruz"" dedi.

Meral Akşener Akşener, 'Albayrak istifa etmeli'

Ekonomideki gelişmelere ilişkin kurmaylarıyla bir araya gelen İYİ Parti Genel Başkanı Akşener, toplantıya ilişkin yaptığı açıklamada "Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak istifa etmelidir" ifadelerini kullandı.

CHP’li Başkandan Erdoğan’a full destek

CHP’li Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, “Herkes birleşecek Amerika’ya karşı. Cumhurbaşkanımızın etrafında birleşeceğiz. Bu iş böyle arkadaşlar” dedi.

Albayrak konuşurken Trump tweet attı, Dolar Bir Anda Patladı

ABD Türkiye'den çelik ve alüminyum tarifelerini yüzde 20 çelik tarifesini ise yüzde 50 artırdı. Vergiler ikiye katlandı.

Yarın yeni ekonomi modeli açıklanacak

Hazine ve Maliye Bakanlığı, yeni ekonomi modeline ilişkin çerçevenin yarın Bakan Berat Albayrak tarafından kamuoyu ile paylaşılacağını açıkladı.

Bakan Albayrak 'Türkiye'den kaçanlardan biri de bendim'

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak, gençlerin sorularını yanıtladığı televizyon programında eskiden ülkeden kaçan çok insan olduğunu söyleyerek "Eskiden çok kaçan vardı, bunlardan bir tanesi de benim. Çünkü o zaman özgürlük yok, demokrasi yok niye durayım burada" ifadelerini kullandı.

Damat Albayrak'dan duygusal bir paylaşım: Erdoğan, küçük köpeğe vereceği salatalığın soğuk olduğunu görünce elinde ısıttı'

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın küçük bir köpeğe yiyecek verdiği anları sosyal medya hesabından paylaştı.

Seçmenlere mesaj gönderen Berat Albayrak suç işliyor!

AK Parti’nin 1. Bölge milletvekili adayı Berat Albayrak tüm seçmenlere telefon yoluyla gönderdiği mesajlar büyük tepki çekmişti.

10 İlde FETÖ’ye Ankesör Operasyonu

Elazığ’da merkezli 10 ilde Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması’na yönelik düzenlenen operasyonda görevde olan ve ihraç edilenlerin de aralarında bulunduğu 1’i albay 18 asker hakkında gözaltı kararı verildi, şüphelilerden 12’si yakalandı.

13 ilde yapılan FETÖ operasyonu

Adana merkezli 13 ilde yapılan FETÖ operasyonunda aralarında yarbay, albay ve yüzbaşınıda bulunduğu 17 muvazzaf asker gözlatına alındı.

Vali Güvençer, FETÖ Davasında Tanık Olarak Dinlendi!

Manisa’da, Fetullahçı Terör Örgütü’nün (FETÖ) darbe girişimine ilişkin soruşturma kapsamında tutuklanan eski İl Jandarma Komutan Vekili albay Ahmet Çiçek ve eski Yunusemre İlçe Jandarma Komutan Vekili teğmen Salih Uyar’ın da aralarında bulunduğu 7 sanığın yargılanmasına devam edildi.

Enerji Bakanı Albayrak görevden alınacak mı!

Milli Gazete yazarı Ahmet Yavuz bugünkü köşe yazısında Ankara kulislerinden ilginç bir iddiayı aktardı.

Son dakika; HDP'li Serpil Kemalbay gözaltına alındı

Eski HDP Eş Genel Başkanı Serpil Kemalbay, Ankara Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi ekiplerince gözaltına alındı.

Almanya,da FETÖ’cü albay ve yardımcısını koruma hamlesi!...

Almanya devleti, darbe girişimi sırasında Tümgeneral İzzet Çetingöz’ü rehin alan firari Albay İlhami Polat ve yardımcısı Yarbay Atakan Adaşoğlu’na “Geçici korunma statüsü’’ verdi...

Görevden alınan Albay aklandı, yerine atanan Albay FETÖ'cü çıktı

ByLock'tan ihraç edilen albay 'Mor Beyin' kapsamında görevine iade edilen eski Düzce İl Jandarma Komutanı Albay Bilal Güvenir'in yerine atanan Kıdemli Albay Yılmaz Özdemir FETÖ olduğunu itiraf ederek 4 Ocak'ta teslim olmuştu.

MANİSA'DA BOMBA ALARMI

Manisa 1. Piyade Eğitim Tugay Komutanlığı Albay Arif Seyhun Kışlası kapısı önünde şüpheli paketi gören askerler durumu polis ekiplerine...

MASKİ’DEN TURGUTLU İÇİN BEKLENEN AÇIKLAMA GECİKMEDİ

MASKİ Genel Müdürlüğü, Turgutlu Albayrak ve İstasyonaltı mahallelerinde yer alan DSİ sulama kanalıyla ilgili iddiaya ilişkin açıklama yaptı. Yaklaşık 8 yıl öncesinden bu yana devam eden atıksu sızıntısının çözüme kavuşturulması için projenin hazır olduğunu belirten MASKİ, kısa sürede yapım ihalesinin gerçekleştirilmesinin ardından çalışmalara başlanacağını belirtti.

Manisa Batı Kışla'da 3.5 ay sonra yemin töreni

MANİSA 1'inci Piyade Eğitim Tugay Komutanlığı Albay Arif Seyhun Kışlası (Batı Kışla), geçen haziran ayında yaşanan gıda zehirlenmesi nedeniyle acemi asker alımının kapatılması sonrası geçen 3.5 ayın ardından yemin törenine sahne oldu. 212 kısa dönem erler, 3 haftalık eğitimin ardından yemin etti.