CHP'li Özgür Özel, Kocatürk Okullarını ve Tahsin Bozkurt'u Ziyaret Etti

CHP Manisa Milletvekili Özgür ÖZEL Kocatürk Okulları Turgutlu 7. Sınıf Öğrencilerinden elim bir trafik kazasında vefat eden Görkem Çakır'ın ailesine...

CHP Manisa Milletvekili Özgür ÖZEL; Kocatürk Okulları Turgutlu 7. Sınıf Öğrencilerinden elim bir trafik kazasında vefat eden Görkem Çakır'ın ailesine başsağlığı dilemek için, Kocatürk Okullarını ve Turgutlu Kampüsü Genel Müdürü Tahsin Bozkurt'a taziye ziyaretinde bulundu.

Kocatürk Okullarına ziyarete giden, CHP Manisa Milletvekili Özgür Özel'e, CHP İlçe Başkanı Erk Kayabaş ve Partililer eşkil etti.

Ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getiren okul yönetimi ziyaret sonrası yaptığı açıklamada; Kocatürk Okulları Turgutlu 7. Sınıf Öğrencilerinden elim bir trafik kazasında vefat eden Görkem Çakır'ın ailesine başsağlığı dilemek için okulumuza gelen CHP Grup Başkan Vekili ve aynı zamanda Manisa Milletvekili Sn.Özgür Özel'e, CHP İlçe Başkanı Sn.Erk Kayabaş'a teşekkür ediyor, işlerinde başarılar diliyoruz. Vekilimizi karşılamada hazır bulunan Okul Aile Birliğimize de ayrıca teşekkür ediyoruz ifadelerine yer verildi.

Bakmadan Geçme