Çanakkale Ruhu Yaşatıldı

Çanakkale Zaferi'nin 102'nci yılı dolayısıyla Yunusemre Anadolu İmam Hatip Lisesi, anma programı düzenledi. Kültür Sitesi Lale Salonu'nda gerçekleştirilen programda Öğrenciler

Çanakkale Zaferi’nin 102’nci yılı dolayısıyla Yunusemre Anadolu İmam Hatip Lisesi, anma programı düzenledi. Kültür Sitesi Lale Salonu’nda gerçekleştirilen programda Öğrenciler tarafından sahnelenen ve Çanakkale savaşını anlatan tiyatro oyunu ise salonda bulunanlara duygu dolu anlar yaşattı.

18 Mart Çanakkale Zaferi'nin 102'nci yılı dolayısıyla Yunusemre Anadolu İmam Hatip Lisesi tarafından hazırlanan anma programı sahnelendi. Kültür Sitesi Lale Salonu’nda ki programa Manisa Valisi Mustafa Hakan Güvençer ve eşi Fatma Dilek Güvençer, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Manisa Garnizon Komutanı Albay Şefik Güvenç, Şehzadeler Kaymakamı İsmail Çorumluoğlu, Yunusemre Kaymakamı Ahmet Erdoğdu, Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Genç, İl Emniyet Müdürü Fevzi Bilgiç, İl Jandarma Komutanı Albay Özcan Kaplan, Daire Başkanları, askeri erkan, sivil toplum örgütlerinin temsilcileri katıldı. 18 Mart Çanakkale Zaferi'nin 102'nci yılı dolayısıyla Yunusemre Anadolu İmam Hatip Lisesi tarafından düzenlenen program da sahnelendi. Kültür Merkezi Lale Salonu'nda sahnelenen program Kuran-ı Kerim tilaveti ile başladı. Yunusemre Anadolu İmam Hatip Lisesi İlhan Küçük'ün günün anlam ve önemini belirten konuşmasını yapmasıyla devam eden anma programında, daha sonra kahramanlık türküleri seslendirildi. Öğrenciler tarafından sahnelenen ve Çanakkale savaşını anlatan tiyatro oyunu ise salonda bulunanları duygulandırdı.

Bakmadan Geçme