Bu görüntüler çok konuşulacak! İtfaiye suyu açamadı! Ev ve Araba Kül Oldu

VİDEOLU HABER>>> Manisa'nın Turgutlu İlçesine bağlı Urganlı Mahallesinde geçtiğimiz günlerde bir evin ve bir aracın yanıp kül olduğu görüntüler ortaya çıktı. İtfaiyenin ve mahalle sakinlerinin çaresiz kaldığı yangında evi ve  arabası yanan vatandaşlar isyan etti. Çıkan yangında suyun açılamaması sonrasında kısa sürede yangın büyüdü. Çıkan yangında yanan ev ve araç kül oldu. 

Manisa’nın Turgutlu İlçesine bağlı Urganlı Mahallesinde, Kısa bir süre önce bir araçta ve bir evde çıkan, Yangın kısa sürede büyüdü itfaiyenin suyu açılmayınca ev ve araba yandı kül oldu.

İtfaiye eri  büyüyen yangın karşısında çaresiz kaldı.

Geçtiğimiz günlerde meydana gelen bir evin ve bir aracın yanıp kül olduğu görüntüler ortaya çıktı.

Edinilen bilgilere ve İddialara göre, İtfaiyenin ve mahalle sakinlerinin çaresiz kaldığı yangında evi ve arabası yanan vatandaşlar isyan etti. Çıkan yangında suyun açılamaması sonrasında kısa süre içinde yangın büyüdü. Yangın sonrası ev ve araç kül oldu. 

Olay yerinde bulunan vatandaşlar’’itfaiye geldi, ancak itfaiye suyu bir türlü açamadı, suyu açamadıkları içinde yangın büyüdü ve önüne geçilemedi. Bu nedenle ev ve araç yandı kül oldu’’ İfadelerini kullandılar

Olay yerinde bulunan Vatandaşların İddialarına göre, itfaiyenin olay yerine geç geldiği ve olay yerinde yanlış müdahale edildiği, çıkan yangına müdahale etmeye çalışan itfaiye personelinin acemi olduğu suyu bir türlü açamadığı bu sebepten dolayı evin ve aracın kül olduğu iddia edildi.

Aracı yanan, Mustafa Tekdemir, konuşmasında; Olay yerine itfaiye ekipleri geç geldi. Olay yerine gelen itfaiye personeli acemiydi bu açık ve net bariz bir şekilde belliydi. Zamanında müdahale olsaydı arabam kül olmazdı. Arabası yanan Tekdemir’in aynı mahallede aynı saatlerde Ulki Kıvanç’a ait olan evinde yandığını bu nedenle kullanılmaz hale geldiğini ve yanıp kül olduğunu iddia etti.

Tekdemir'in bu olay ile ilgili olarak mağdur olduğunu söylemesi dikkatlerden kaçmadı.

Olay sonrası, Mustafa Tekdemir ve Ulki Kıvanç’ın yanan evi, arabası ve çıkan yangın ile ilgili olarak, Emniyet güçlerinin soruşturma başlattığı edinilen bilgiler arasında yer aldı.

Haber; Haber Merkezi

Özel Haber: Haşim KARATAŞ

Bakmadan Geçme