Başkan Murat Yörükten vefa ziyareti

Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Genç ve Manisa Ülkü Ocakları Başkanı Murat Yörük, ülkücü şehit Sezai Uçar'ın yoğun bakımda olan annesini Celal Bayar Üniversitesinde ziyaret etti.

PAYLAŞ
Haber Kasaba - Haber Kasaba

Büyükşehir’den Vefa Ziyareti

Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Genç ve Manisa Ülkü Ocakları Başkanı Murat Yörük, ülkücü şehit Sezai Uçar’ın yoğun bakımda olan annesini Celal Bayar Üniversitesinde ziyaret etti. Genç ve Yörük ardından ülkücü şehitlerimizden Aygün Soylu’nun vefat eden babası Ahmet Soylu’nun evine de taziye ziyaretinde bulundu.

Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Genç ve Manisa Ülkü Ocakları Başkanı Murat Yörük, ülkücü şehit Sezai Uçar’ın yoğun bakımda olan annesini Celal Bayar Üniversitesinde ziyaret etti. Ardından ülkücü şehitlerimizden Aygün Soylu’nun vefat eden babası Ahmet Soylu’nun evine de taziye ziyaretinde bulundu. Ülkücü şehit Sezai Uçar’ın annesine acil şifalar dileyen Genç ve Yörük, Ahmet Soylu ‘nun evinde de eşi ve çocukları ile bir araya geldi.  Genç ve Yörük ailenin acılarına ortak oldu.

 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN