AYKUT ERDOĞDU VE ÖZGÜR ÖZEL 4 MART'TA TURGUTLU'DA

CHP Grup Başkan Vekili Manisa Milletvekili Özgür Özel ve son zamanların en çok trendtopik olan milletvekili olarak gündeme damga vuran CHP Parti Meclisi üyesi,  İstanbul Milletvekili Aykut Erdoğdu 'Anayasa Değişikliği ve Neden Hayır' adlı konferansla ülke gündemini değerlendirmek üzere Turgutlu'ya gelecek.

PAYLAŞ
Haber Kasaba - Haber Kasaba

CHP Grup Başkan Vekili Manisa Milletvekili Özgür Özel ve son zamanların en çok trendtopik olan milletvekili olarak gündeme damga vuran CHP Parti Meclisi üyesi,  İstanbul Milletvekili Aykut Erdoğdu ‘Anayasa Değişikliği ve Neden Hayır’ adlı konferansla ülke gündemini değerlendirmek üzere Turgutlu’ya gelecek.

CHP Turgutlu İlçe Başkanlığı’nın organizesi ile Turgutlu’ya gelecek olan CHP İstanbul Milletvekili Aykut Erdoğdu ve Manisa Milletvekili Özgür Özel Samiye Nuri Sevil İlkokulu Mesadet Özcan Konferans Salonunda vereceği konferansta Turgutlululara referandum ve anayasa değişikliği hakkında bilgiler verecek.

CHP Parti Meclisi üyesi ve İstanbul Milletvekili Aykut Erdoğduve Grup Başkan Vekili Manisa Milletvekili Özgür Özel’in konferansı, 4 Mart Cumartesi günü, saat 20.00’de Samiye Nuri Sevil İlkokulu Mesadet Özcan Konferans Salonunda olacak.

CHP Turgutlu İlçe Başkanı Erk Kayabaş, anayasa değişikliği, referandum ve ülke gündeminin değerlendirileceği konferansa tüm Turgutluları beklediklerini söyledi.

 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN