ARED DERNEĞİNDEN, HÜNNAP'A DESTEK SÖZÜ

Türkiye Açık Hava Reklamcılar Derneği ( ARED ), İlçemize hizmet veren Ekolojik Yaşam Çiftliğinde incelemelerde bulundular.

PAYLAŞ
Haber Kasaba - Haber Kasaba

Türkiye Açık Hava Reklamcılar Derneği ( ARED ), İlçemize hizmet veren Ekolojik Yaşam Çiftliğinde incelemelerde bulundular.

01 Nisan 2017 Cumartesi günü ilçemiz oyuk arkası mevkiinde doğal sebze ve meyve üretimi yapan, Demirci’de organik tarımın öncüsü olan Karaoklar Ekolojik Yaşam çiftliğine, Türkiye'nin çeşitli illerinde reklam ve tanıtım organizasyonu yapan firma temsilcilerinin yer aldığı Türkiye Açık Hava Reklamcılar Derneği ( ARED ) Başkan ve üyeleri inceleme gezisi düzenlediler.

Reklamcılar derneği üyeleri Ekolojik yaşam çiftliğini gezerek, Ekolojik Yaşam Çiftliği Müdürü Orhan Aztekin'den, yapılan üretim ve çalışmalar ile ilgili bilgi aldılar.

Belediye Başkanı Selami Selçuk’ta, Karaoklar çiftliğine giderek reklamcılar derneği üyeleri ile buluştu. Başkan Selami Selçuk, dernek üyelerine Demirci hünnap’ı ve hünnap lokumundan ikram ederek, ürününün tanıtılması noktasında destek istedi.

Reklamcılar derneği üyeleri Belediye Başkanı Selami Selçuk’a teşekkür ederek, Demirci Hünnap’ını lezzetini çok sevdiklerini tanıtılması için destek vereceklerini ifade ettiler.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN