ARAS TURGUTLU KAYMAKAMLIĞI'NI ZİYARET ETTİ

Turgutlu'ya bir takım ziyaretlerde bulunmak için gelen AK Parti Iğdır Milletvekili Nurettin Aras bir dizi ziyaretlerde bulundu.

Turgutlu’ya bir takım ziyaretlerde bulunmak için gelen AK Parti Iğdır Milletvekili Nurettin Aras bir dizi ziyaretlerde bulundu.  

AK Parti Iğdır Milletvekili Nurettin Aras, Turgutlu'ya geldi öncelikle Iğdırlı hemşirelerini ardından Turgutlu Iğdırlılar Kültür Ve Dayanışma derneğine ziyarette bulundu. Dernekte konuşma yapan ARAS hemşerilerine birlik beraberlik mesajı verdi. Dernekte yaptığı konuşmadan sonra Turgutlu Ak Parti İlçe Başkanlığını ziyaret eden Aras'a çok sayıda hemşehrisi ve Partililer eşlik etti. ARAS'ı Ak Parti İlçe teşkilatında İlçe Başkanı Murşit Gedizli'nin şehir dışında olmasından dolayı Başkan Vekili Kazım Dilek ve partililer karşıladı.

Turgutlu Iğdırlılar Kültür Ve Dayanışma derneği Başkanı Tamer Dizman'ın eşliğinde ziyaretlerine devam eden AK Parti Millet Vekili Nurettin ARAS ilçe teşkilatnda bir süre kaldıktan sonra Turgutlu Kaymakamı Uğur TURAN'ı ziyaret etti

Turgutlu Kaymakamlığında hoş bir karşılama ve Turgutlu Kaymakamı Uğur Turan'ın güler yüzlü samimi ve içten davranışları gözlerden kaçmadı. Herkesle tek tek ilgilenen misafir peverliğinden ödün vermeyen, Turgutlu Kaymakamı Uğur Turan İle AK Parti ığdır millet vekili Nurettin Aras'ın samimi davranışları herkesi memnun etti. AK Parti Iğdır Millet Vekili Nurettin ARAS ziyaretlerinin ardından İlçeden ayrıldı.

Haber: Haşim Karataş

 

 

 

Bakmadan Geçme