Akhisar Yıldırımspor U19 takımı Salih Hızlı'nın konuğu oldu

Manisa'da bölge birincisi olan Akhisar Yıldırımspor U19 takımı yarın başlayacak olan Türkiye bölge şampiyonası öncesi Akhisar Belediye Başkanı Salih Hızlı'nın konuğu oldu. Akhisar Yıldırımspor Başkanı Hüseyin Sultan, İkinci Başkan Hüsamettin Ferhatlar ve Antrenör...

PAYLAŞ
Haber Kasaba - Haber Kasaba

Manisa’da bölge birincisi olan Akhisar Yıldırımspor U19 takımı yarın başlayacak olan Türkiye bölge şampiyonası öncesi Akhisar Belediye Başkanı Salih Hızlı’nın konuğu oldu. Akhisar Yıldırımspor Başkanı Hüseyin Sultan, İkinci Başkan Hüsamettin Ferhatlar ve Antrenör Bülent Açıkgöz ile U19 sporcularını makamında konuk eden Akhisar Belediye Başkanı Salih Hızlı, Türkiye şampiyonası yolunda başarılar diledi.

Bölge birinciliği yolunda Akhisar Yıldırımspor’a desteklerinden dolayı Belediye Başkanı Salih Hızlı’ya teşekkür eden Başkan Sultan, sporcularına güvendiğini ve Denizli’de yapılacak şampiyonada başarılı olacaklarını ifade etti.

Denizli Server Gazi Stadyumunda 4-7 Mayıs tarihleri arasında yapılacak olan şampiyonaya Manisa bölgesinden Akhisar Yıldırımspor ve Salihli Belediyespor, Antalya, Muğla, Kütahya ve İzmir bölgelerinden toplam 6 U19 takımı katılacak.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN