AK PARTİ TAM KODRO VATANDAŞLARDAN DESTEK İSTİYOR

AK Parti Manisa İl Başkanı Berk Mersinli, Yaklaşan halk oyması için Turgutlulu vatandaşlardan destek istedi. Turgutlu'da Hal müdürlüğü ve Gıda Çarşısını ziyaret eden AK Parti İl Başkanı Berk Mersinli'ye, İlçe Başkanı Mürşit Gedizli, AK Parti 22.Dönem Manisa Milletvekili Süleyman Turgut, Turgutlu Belediyesi eski başkanı Serhat Orhan, İl ve ilçe yöneticileri ve partililer katıldı. Turgutlu Genç […]

AK Parti Manisa İl Başkanı Berk Mersinli, Yaklaşan halk oyması için Turgutlulu vatandaşlardan destek istedi.

Turgutlu’da Hal müdürlüğü ve Gıda Çarşısını ziyaret eden AK Parti İl Başkanı Berk Mersinli’ye, İlçe Başkanı Mürşit Gedizli, AK Parti 22.Dönem Manisa Milletvekili Süleyman Turgut, Turgutlu Belediyesi eski başkanı Serhat Orhan, İl ve ilçe yöneticileri ve partililer katıldı.

Turgutlu Genç Fenerbahçeliler taraftar gurubu ile ortapark ta bir araya gelen Mersinli ve Gedizli, taraftar gurubu üyeleri tarafıdan çoşku ile karşılandılar. Hakan Tekeli ve Fatma Dağgülü çiftinin evlerine kıyılan nikah merasimlerine şahitlik eden Berk Mersinli ve Mürşit Gedizli, daha sonra halk oylaması çalışmaları kapsamında, Musacalı mahallesini ziyaret ederek vatandaşlardan destek istediler.
AK Parti İlçe Başkanı Başkanı Mürşit Gedizli, 16 Nisan da yapılacak olan halk oylamasının Türkiye ve dünya’da ki mazlum coğrafyalar için önemli olduğunu belirterek, 16 Nisan da evet demenin, Türkiye’yi diz çöktürmeye çalışanlara, PKK, FETÖ ve onların işbirlikçilerine ”Ülkemizi seviyoruz. Ve sizlere boyun eğmiyoruz” demek olacak Müreffeh yarınlar ve koalisyonsuz, gelişmiş bir ülke bizi bekliyor”dedi.

İl Başkanı Berk Mersinli ise yaptığı konuşmada;”Birilerinin sürekli olarak oy kazanmak için yaptıkları kara propaganda artık tutmuyor. Vatandaşlarımız 16 Nisan da oylanacak olan 18 maddeyi daha iyi ve net bir şekilde anlamaya başladı. Halk Oylaması ile ilgili yapılan anketler, vatamdaşlarımızın 16 Nisan da Evet oyunu önde gösteriyor. İnşallah halk oylamasından başarılı çıkacağız. Bizim üzerimize düşen son güne kadar çalışmak, anlatmaktır. Bu çalışmaların sonunda Allah’ın izni ile zaferle ayrılacağız”dedi.

Bakmadan Geçme