AK PARTİ GENEL BAŞKAN YARDIMCISI MUSTAFA ATAŞ TURGUTLU'DA

Ak Parti Genel Başkan Yardımcımız Mustafa Ataş, İl Başkanı ve Manisa Milletvekilleri Tugutlu'da İlçe tekilatını ziyaret etti.

Ak Parti Genel Başkan Yardımcımız Mustafa Ataş, İl Başkanı ve Manisa Milletvekilleri Tugutlu'da İlçe tekilatını ziyaret etti. Ak Parti Genel Başkan Yardımcımız Mustafa Ataş, İl Başkanı ve Manisa Milletvekilleri turgutlu'da...

Ak Parti Genel Başkan Yardımcımız Mustafa Ataş, İl Başkanı ve Manisa Milletvekilleri Tugutlu'da İlçe tekilatını ziyaret etti. Ak Parti Genel Başkan Yardımcımız Mustafa Ataş, İl Başkanı ve Manisa Milletvekillerini Turgutlu'da İlçe Başkanı Murşit Gedizli ve AK Partili yönetici ve partililer karşıladı.

Turgutlu AK Parti İlçe Teşkilatında konuşma yapan Başkan Murşit Gedizli, Öncelikle sizin huzurunuzda Genel Başkan Yardımcımıza ziyaretinden dolayı teşekkür ediyorum. Değerli İl Başkanım, İl Kadın Kolları Başkanım, İl Gençlik Kolları Başkanımız Çok Kıymetli Millet Vekillerimiz ve Turgutlumuzun yüz akları teşkilatımızın mensupları hoş geldiniz sefalar getirdiniz dedi.

Ak Parti Genel Başkan Yardımcımız Mustafa Ataş, Her yapılan darbe girişiminde ülkemiz hep 15- 20 yıl geriye gitmiştir. Ülkemiz Çift başlılıktan kurtulsun. Anayasa değişikliğin halk oylamasınında amacı budur. Değerli arkadaşlarım biz bu milleti ayrıştırmak isteyenleri birleştirmek anlayışıyla siyaset yapıyoruz.

Bu ülkenin bütün renkleri bütün ırkları aynı haklara sahiptir dedi.

 

Bakmadan Geçme