AK Parti, Bayramyeri Parkında ''EVET'i anlattı

AK Parti Turgutlu İlçe Teşkilatı, MKYK Üyesi ve Manisa Milletvekili Murat Baybatur'un katılımı ile Bayramyeri Meydanından vatandaşlardan destek istedi.

Türkiye'nin 16 Nisan günü gümbür gmbür evet diyeceğini belirten AK Parti Turgutlu İlçe Başkanı Av.Mürşit Gedizli;''Türkiye gümbür gümbür evet derken, Turgutlu'da çok güçlü bir şekilde evet diyecek. Ziyaret ettiğimiz heryerde vatandaşlarımız bizleri büyük bir teveccüh ile karşılıyorlar. Çoğu yerde, anlatmanıza gerek yok biz uzun adam ne derse onunlayız diyenler bizi gerçekten çok mutlu ediyor. Bizler oy kazanmakdan ziyade o insanların güvenini kazanmışız bu bize yeter. Kim ne derse desin inşallah sandıklardan evet çıkacak ve milletimiz kazanacak.''dedi.

AK Parti MKYK Üyesi ve Manisa Milletvekili Murat Baybatur, Halk Oylamasında hayır diyenlerin işi sulandırdıklarını ve oylanacak olan 18 Madde ile ilgili konuşacak hiçbirşeylerinin olmadığını söyledi.

Halk Oylaması çalışmaları kapsamında Manisa'nın Turgutlu ilçesi Bayramyeri parkında vatandaşlara hitap Baybatur şunları söyledi;''Hayır diyenlerin söyledikleri lokantalar, muhtarlıklar kapatılacak, 1500 tane yardımcı atanacak lafları boş laflar. Bunlar işi sulandırmaktan başka birşey değil. İşi kasıtlı olarak sulandırıyorlar çünkü 18 madde ile ilgili söyleyecekleri hiçbirşey yok. Biz bu maddeleri MHP ile birlikte oturup tartışarak aklı selim hale getirdik''dedi

Türkiye'nin her zaman güçlü bir şekilde yönetilmesi gerektiğini belirten Baybatur;''16 Nisan da oylanacak olan Cumhurbaşkanlığı Hükümet sistemi geçmişte olsaydı eğer, Ahmet Necdet Sezer o anayasa kitapçığını fırlatamazdı. Çünkü ülke krize sürüklenirse oda sorumlu tutulur ve hatta yüce divan da yargılanırdı. Sorumluluğu olmadığı için istediği gibi davranıyordu. Biz, Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan dan sonra bu ülkenin güçlü bir şekilde tek başına yönetilmesini istiyoruz''ifadelerini kullandı.

Konya Milletvekili Hüsnü Bozkurt'un, 16 Nisan'da %60-65 Hayır çıkacak. Ama evet çıksa bile yine Samsun'dan çıkarız ve sizi de yedi sülalenizi de İzmir'den denize dökeriz, sözlerine atıfta bulunan Baybatur;''Şimdi birisi çıkmış, sandıktan ''evet'' çıkarsa denize dökeriz diyor. Sen kimi denize döküyorsun? Bizim dedelerimiz ülkeyi işgale gelen yunanlıları denize dökerken, senin dedelerin samanlıklarda saklanıyordu. Herkes ağzından çıkana dikkat edecek. Bizim vatan ve millet sevgimiz imanımızdan gelir''dedi.

Turgutlu Bayramyeri Parkında düzenlenen programa AK Parti MKYK Üyesi ve Manisa Milletvekili Murat Baybatur, İlçe Başkanı Mürşit Gedizli, Eski Milletvekili Süleyman Turgut, Eski Belediye Başkanı Serhat Orhan, Esnaf Odası Başkanları, Partililer ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Bakmadan Geçme